Slavica Trubarac – Ako te pitaju i Ja za ljubav neću moliti (20. 11.) – deseta emisija

 


– Ako te pitaju i Ja za ljubav neću moliti (20. 11.) – deseta emisija

Za svoju izvedbu dobila je velikih pet glasova, ali ono što se Popoviću najviše dopalo jeste njeno zvučno prezime.

– Po tome će te ljudi lako pamtiti, kao recimo Slavicu Ćukteraš.

Đorđu Davidu i Ceci jako se dopala ova kandidatkinja i oboje su je želeli u svom timu, dok je jedino Viki bila drugačijeg mišljenja.

– Po mom mišljenu si imala oscilacije i meni je na momente bilo bezlično- rekla je Viki a onda je Saša dobacio da je to neistinito i da je devojka zaslužila maksimalan broj glasova.

– Nema veze, meni odgovara ovih pet glasova jer onda ja odlučujem kod koga ide Slavica.

Tada je Viki tražila Marijino mišljenje a kada je uzrujana povisila ton, Šerifovićeva je rekla- Polako molim te, tek smo počeli, moraju prvo uši da mi se naviknu- na šta je Ceca odgovorila- Veštice, ne diraj mi kumu!

– Ma nemoj ja i tebe i tvoju kumu…znači samo polako- našalila se Mara.

– Jao slušaj Cecu, ”Nemoj da mi diraš kumu”, evo sad smo se us*ali u gaće svi!- viknuo je Popović.

– Imam ja pampers ponela sam od unuka, za tebe posebno.- smejala se Ceca, pa i ostatak žirija.
– Prošetaćeš i ti ovde, pa da mi vidimo šta je tebi puklo pozadi…da ne govorim sada- poručio joj je Saša, a onda mu je Ceca otpevala deo svoje pesme- U zlo doba puče, ko iz pakosti.

– Nemoj ovde da mi pevaš Milijeve pesme, samo ove pre njega- još jednom se našalio Saša pa se vratio na kandidatkinju, koja je od prvobitnih pet glasova na kraju imala samo tri mentora u trci.
Saša je odlučio da Slavicu dodeli Ani Bekuti, na šta je takmičarka zahvalno odgovorila- Hvala vam najlepše, to bi bio i moj izbor!Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,