Sidik Šabanović i Jelena Prole – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli
i – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli

Sidik koji dolazi iz tima Aleksandra Milića Milija razgalio je masu prvom pesmom ”Zvijezda tjera mjeseca” a zatim ”Majko sve ti opraštam” Šabana Šaulića, dok je Jelena odabrala pesme ”Zlatnik” Tanje Savić i ”Kao da me nema tu” od Vanne.

Rezultat je za Jelenu bio razočaravajuć sa samo jednim osvojenim glasom, dok će se Sidik naći u baražu sa četiri osvojena.

– Sidik bio si perfektan u prvoj pesmi, a ti Jelena, druga pesma je čak bila bolja- rekao je Bosanac što je iznerviralo Jeleninu mentorku Anu- Pojma nemaš, nisi u pravu. Šta je Sidik bolji od nje? Ima ssmo lepu boju glasa.

Jelena Karleuša, stala je na Aninu stranu pa bila veoma oštra u komentarisanju- Sidik ti nama ne trebaš. Svaki prosečni vozač autobusa ili kamiona peva tako. Navukao si pantalone toliko da ti se sve ocrtava, nisam mogla da te sluša od gledanja. Fuj. Ništa, nikad nećeš biti zvezda pomiri se sa tim. Devojka broj dva bila je amaterka, nije loše ali prenevino.

Kako je u Sidikovoj podršci bio nekadašnju učesnik ”Zvezda Granda” Sanel Smolo, Popović ga je upitao šta on kaže na Jelenin komentar- Ima žena svoje mišljenje- odgovorio je on, a zatim se pevačica nadovezala- Ne može Sanel protiv mene, zna da ga volim. Tako se peva u Bosni, tako se kida.

Saši Popoviću je nakon Jelninog izlaganja sinula na pamet i jedna zanimljiva ideja- Sidik ajde da ja kupim jedan autobus, da saobraća Srbija Bosna, a ti da pevaš. Ne bi bilo mesta na stanici za taj autobus a kamoli u njemu- nasmejao je sve Popović na šta je kandidat odgovorio da nije loša ideja.

Povela se i polemika oko toga ko će voziti autobus, Saša ili Sidik, ali je u jedno Viki bila sigurna- Jelena će da bude kondukter, da naplaćuje i cepa karte!

Kada je reč o Jeleniom pevanju, Đorđe David bio je voljan da objasni gde je bilo grešaka- Pamtim te od prethodnih krugova kada je bilo mnogo bolje. Nemojte da budete deprimirani ako ne vidite svetlo do poslednjeg trenutka. To si videla, pala, zaškripela i izgubila bitku.

Za kraj Ana Bekuta je imala reč te se obratila svojoj kandidatkinji- Hvala ti za sve, jeste bilo amaterski. Nadam se da ćeš doći i do godine.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,