Sanja Savić – Dve muzike i Oproštajna večera (25. 09.) – druga emisija– Dve muzike i Oproštajna večera (25. 09.) – druga emisija

Marija i Đorđe povukli su svoje glasove jer po njihovom skromnom mišljenju devojka nije zaslužila maksimalan broj, a zatim je i Ceca odbila da se nađe u trci za Sanjinog mentora zajedno sa Bekutom, Bosancem, Viki i produkcijom.

– Super je meni bila cura. Prva pesma pogotovo, u druoj nije bilo Bog zna šta da se peva- rekao je Bosanac i time čačnuo Cecu koja peva ovu pesmu u originalu kao i Milija, njenog tvorca.

– Neka si ga ti rekao da tu nema šta da se peva- odbrusila mu je Ražnatovićka, a i Mili je negodovao objašnjavajući da u pesmi postoje visine koje se teško pevaju.

Kada je Popović kandidatkinji dodelio Bosanca za mentora, on joj je poručio- Radićeš sa mnom, dovešću te samo do finala. Posle ćeš da dobiješ dobar narodnjak i radićeš ima samo da puca. Evo ovi finalisti od prošle godine niko nije napravio koncert- konstatovao je Bosanac na šta je Viki odgovorila da se koncerti ne prave nakon jedne pesme- Eto Viki peva sto godina pa ni ona nije napravila koncert- nastavio je Bosanac da se raspravlja a zatim izazvao burne reakcije kod svih.

– Kad sam ja pevala po koncertima Bosanac je svirao kao pozadinac a ja sam bila nosilac koncerta- odbrusila mu je Viki a Bosanac je ponovo uzvratio – Ja sam nažalost uvek stajao ispred orkestra i nažalost pratio takve kao što si ti!

Kada se Viki konačno primirila, Bosanac je nastavio da ”udara” ali na druge članove- Marija je recimo pevačina, a Ceca je samo popularni pevač- dobacio je producent što je Ražnatovićku razbesnelo.

– Pa kad si tako dobar producent što od ćerke nisi napravio zvezdu?- pitala ga je a zatim je Popović iz sveg glasa rekao – Al’ ti ga je šuknula!

– Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i ona trenutno završava fakultet- objašnjavao je Dragan, kada se Viki ponovo umešala u priču govoreći da ni Ceca nije imala sponzora.

– Vi se samo hvalite i pričate da su vaše pesme. Nisu vaše nego naše- ponovo je dobacio Bosanac, a zatim mu je Ceca odgovorila- Pa što vi ne pevate onda kad mi nismo bitni? Alo ljudi, pevač, kompozitor i tekstopisac to je sveto trojstvo- objasnila je Ceca a onda je Popović prekinuo ovu svađu i emisija je mogla da nastavi svojim tokom.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,