Sanel Osmanović i Ivan Rajić – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

   


i – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

– Moram da objasnim da je zaista opravdano odustao od takmičenja. Ali da je ranije javio, a ne sinoć, mi bismo mu našli zamenu – objasnio je Popović nakon što se na sceni pojavio samo (17) iz Kiseljaka, koji je trebalo da se takmiči u duelu sa Sanelom.

Zato se Ivan u četvrtom krugu borio sam za opstanak u najgledanijem talent šouu.

Za muzički repertoar mladi roker odabrao je “Koščate ruke” grupe “Bolero” i “Meni se ne spava” “Bijelog dugmeta”, što je očigledno bio pun pogodak jer ga je žiri prvo nagradio sa šest glasova, ali ubrzo je Đorđe David povukao glas.

Ali na kraju je dobio ogromnu podršku publike u studiju, kao i žirija koji ga je u baraž poslao sa pet glasova.

Mada je Ivan priredio pravi muzičko- scenski spekatakl, zbog čega su ga svi u žiriju nahvalili i podržali, Đorđe David imao je opasku za Ivanove pevačke fraze i to je i naveo kao opravdanje za povlačenje glasa.

– Ja za tebe navijam sto posto, ali moram da kažem da tvoj mentor Mili ne ume da ti pokaže kako se izvodi pravi rokenrol. Energija ti je fenomenalna, pevanje ok, ali rokenrol fraze izvodio si pogrešno – prokomentarisao je Džordž, što je naljutilo njegove kolege iz žirija.

Ana Bekuta zatražila mu je da obrazloži šta tačno nije bilo dobro, a Džordž je na to odgovorio – Nije bio ritmički tačan, izleteo je kad ne treba.

Bekutu je podržao i Dragan Stojković Bosanac i dodao da je mali rođeni pevač, bez obzira na sitne greške i fraze koje mu je Džordž zamerio.

– Ako bi uzimali samo fraze u obzir, 95 posto pevača, tj takmičara, sem mojih naravno, bi odmah ispalo – konstatovao je Bosanac, dok je Saša Popović bio ljut na rokera što je maloletnog takmičara poslao u baraž i to bez osnova.

-Dete od 17 godina šalješ u baraž. Šta ga mučiš tu? Ali znam zašto to radiš, sve zbog dva minuta pažnje – rekao je ljutito Popović, na šta se nadovezala i Jelena Karleuša.

– Nikad nisam videla da neko sa 17 godina ima ovakav scenski pokret, energiju, ma pojavu. Sa 17 godina si pokazao više mu*a, stava i života nego neki naši rokeri – dodala je Karleuša. Džordž je pokupao da se iskupi i priđe takmičaru, a diva mu je poručila da je sad kasno da se šlihta.

Međutim, iako je glasala za Ivana, i Viki Miljković imala je sličnu opasku kao Đorđe i dodala da Ivan zaista ne zaslužuje šest glasova jer ima vibrato koji mekeće.

– Ćuti, kokoško više! – vikala je Jelena, ali kako se Viki nije zaustavljala, diva ju je gađala flašicom vode. Vodeni rafal uzvratila je i Viki, ali je Popović prekinuo svađu i palicu prepustio Sanji Kužet.

– Tek si se pojavio, a napravio si haos – rekla je voditeljka Ivanu i poželela mu da razvali u baražu, kao što je to učinio u takmičenju.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,