Rijad Rahmanović i Aldin Osmanković – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli
i – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli

Rijad koji brani boje tima Đorđa Davida predstavio nam se pesmama ”Moj zumbule” i ”A onda mi pričajte o njoj” Šerifa Konjevića, dok je Aldin iz tima Dragana Stojkovića Bosanca odabrao pesme ”Sin” Šerifa Konjevića i ”Otkud tebe da se setim” Jašara Ahmedovskog.

Sa maksimalnih šest glasova u peti krug otišao je , dok je sa samo dva glasa, ispao.

– Aldine, falširao si, bio ukočen. Katastrofa. Tvoja nesreća je i to što si pevao sa Rijadom. Dobar si ali toliko falša ne može da prođe. A tebi gospodine, kandidatu broj jedan, svaka čast- rekla je Snežana.

Viki je takođe pohvalila prvog takmičara pa mu poručila- Konačno si onaj stari Rijad, vratio si se! Ali mislim da je Aldin mogao barem tri glasa da dobije, Saša bi ga pustio.

Mili se zahvalio Rijadu na fantastčnoj interpretaciji a zatim se Popović ubacio sa komentarom da je procvetao otkako je kod Đorđa u timu- Iškolovao glas, doveo liniju u red, pustio bradu- rekla je Ana, pa je takmičar dodao i da se zaljubio.

– Ja ne znam pesme koje si pevao, ali si pevao za finale. Nepogrešivo čujem kada je nešto savršeno a to si bio ti. Kakva virtuoznost vokala. David Bisbal je za mene jedan od najboljih pevača na svetu, a ovakvo umeće ukrasa, boja glasa, emocija kakva treba, znači da bi u Španiji bio zvezda- poručila je JK Rijadu.

Jelena je takođe dodala da je psiha kod pevača jako bitna i da se vidi da je David i na tome radio kod svog kandidata- Samo neko lud kao Đorđe može da ti dovede psihu u normalu, to ne može Bosanac. On je flegma- a tvrdnje koje je iznela, potvrdio je i sam Dragan Stojković.

– Aldine, pa mora neko ispasti jel da? Doći ćeš do godine- rekao je Boske svom kandidatu što je JK osudila jer je smatrala da se tako ne bodri kandidat.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,