Petar Barović i Anastasija Stanković – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli


i – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli

Prvi takmičar, inače iz time Jelene Karleuše, predstavio nam se pesmama “Zar je kraj” i “Laži me”, dok je Davidova kandidatkinja odabrala numere “Ime moje” i “Najbolja”.

Nakon završenih nastupa, u prvim sekundama nije bilo glasova onda je krenula prava igra tasterima kada su davali i povlačili glasove da bi se završilo jednakim brojem glasova 3:3.

– Ja sam dala glas jer treba da imaju glas , niko ne bi glasao da ja nisam glasala- rekla je Marija, na šta je Ana dodala kako je htela da bude dva-dva, a Viki se nadovezala da je to užasan rezultat i da je zato i ona glasala.

Ana je rekla kako je dala glasove jer ih nije bilo, ali da bi radije volela da nije glasala.

Viki se složila sa Anom i dodala kako pevački nije bilo dobro- Najgluplje je da po dva glasa, sad neka se Saša peče.

– Najgora stvar je da dva kandidata stavimo u poziciju ponižavanja, aj da vam udelimo a to vam ništa ne znači. Ne bih ti dao ali sam ti dao… Nađite objašnjenje koje ne bi ponižavalo ovu decu- rekao je Bosanac.

Đorđe je rekao kako nisu u pravu, a Jelena objasnila kako se nisu ponizili i da su najamnje tri glasa i zaslužili. Oba mentora su se složila da će neko ostati oštećen.

– Ja ne mogu da odlučim ko treba da prođe, pa neka žreb odluči- rekao je Saša Popović. a novčić je odlučio da Petar ide dalje.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,