Pavle Pavlović i Aleksandar Temelkov – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli


i – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli

Pavle je za večerašnji nastup odabrao pesme ”Čemu ovaj grad” Darka Lazića i ”Meni je s’ tobom sreća obećana” Šabana Šaulića, a izbor Aleksandra Temelkova bile su pesme ”Pazi šta ćes da poželis” Jašara Ahmedovskog i ”Ja sam šnajder” Bore Drljače.

Četiri glasa otišla su u korist Pavla, dok je Temelkov ostao bez ijednog- Kandidat broj dva je u prošlom krugu prošao na šal i na šegu, i komiku i moju dobru volju, ali Tmelkov, sine moj mili, razumem te. I tvoju volju i želju, i da si najsrećniji kd staneš na ovu scenu ali nema dalje za tebe. Ne vredi…- rekla je Marija Šerifović.

Aleksandar je zatim pomislio da se žiri šali, kao što su već jednom uradili, i da tek planiraju da mu daju glas, a kada je shvatio da su ozbiljni i da zaista smatraju da mu više nije mesto u takmičenju, on se zahvalio mentorki i sišao sa scene bez pozdrava.

– Pa nije ti mentorka kriva, alo dečko- iznervirana je bila Jelena potezom kandidata.

– Meni je žao, on je neko ko se zaista trudi. Mogao je da ide u baraž. On je baš entertejner- konstatovala je Viki, a Mili je imao predlog da se uvede džoker, za ljude koji uspeju da zabave žiri- Nije ovo strip Mili da uvodimo džokera- odgovorila mu je Karleuša, pa se nadovezala na Viki- Mi smo njega sada ozbiljno ocenili, nećemo ga više gledati kao sprdnju.

I ostali članovi žirija složili su se da kandidati ne služe samo da ih zabavljaju već da pokažu odlike zvezde- Ma on je i sad dođao na šarm, a ni prošli put nije bio nešto- zaključio je Bosanac.

Drugog kandidata su svi ocenili kao korektnog pevača pa mu poželeli sreću u baražu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,