Omar Džaferoski – Mangupska i Ostala si uvjek ista (25. 09.) – druga emisija– Mangupska i Ostala si uvjek ista (25. 09.) – druga emisija

Ono što je iznenadilo sve a naročito Mariju Šerifović jeste Omarova podrška iz bekstejdža koju je činio finalista pretprošle sezone, a inače Marijin pulen, Ognen Zdravkovski.

– Malo sam vežbao sa njim i pomogao mu da izabere pesme i pripremio ga na ono što ga čeka na sceni- rekao je Ognen.

Od prvobitnih pet ponuđenih glasova, Omar je na kraju mogao da pripadne Mariji, Ani ili Đorđu, s obzirom da su Ceca i Viki odustale- Ne mogu da ga uzmem- rekla je Viki, dok su ostali članovi žirija prokomentarisali da Viki radi sve isto što i njena kuma Ceca.

– Ajde Ceco idi sedi pored Violete, oćeš? Greota od Boga da ne sedite jedna pored druge- rekla je Marija.

– Mi smo kompatibilne. Možemo da budemo na dva kraja sveta takve smo- rekla je Viki.

Iako Omar po pravilu nije mogao da bira mentora, već da mu Popović dodeli jednog, ipak su napravili presedan i dali mu da se izjasni- Znam da hoće kod Marije zato ga nisam ni pitao- rekao je Saša pa ostao šokiran Omarovom odgovorom- Ja sam hteo da biram Đorđa Davida!

IMG_5966.JPGŽiri je bio oduševljen kandidatovim izborom, na šta je i sam Popović prisato, dok se Marija našalila sa njenim nekadašnjim pulenom Ognenom pa povikala- Blokirajte Ognena kod mene na Instagramu, Fejsu, Vocapu i svuda- aludirala je na to što njegov drug nije odabrao nju za mentorku.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,