Novica Bulatović i Aleksandar Misojčić – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli


i – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli

Naime, mladi gospodin Filip našao se kao podrška Bulatoviću, koji se u takmičenju predstavio pesmama “Noći u Sibiru” i “Mirjana”, dok je njegov protivnik odabrao numere “Limenka” i “Hajdemo u planine”.

Uprkos sjajnom duelu i performansu koji su priredili takmičari, upravo mladi Filip naravio je šou i sve nasmejao priznanjem da je oduševljen damama u “Zvezdama Granda”, pa je za njih poneo i ruže.

– Kako si sladak. Može li jedan poljubac? – pitala ga je Jelena, a Filip joj je odgovorio da je korona i da nema ljubljenja.

– U pravu si – konstatovala je Karleuša, a on joj je odgovorio da je uvek u pravu, što je nasmejalo sve u studiju.

Nakon što je mladi džentlmen razdelio ruže svim damama iz žirija, došlo je vreme za komentare.

Izgleda da ih je Filip “smekšao”, a nisu imali mnogo zamerki za kandidate.

Jelena Karleuša istakla je da su oba kandidata dala svoj maksimum, čak je i navali da igra. Mili je dodao da su uspeli da pokažu sve to su i planirali. Ipak, zamerku za Aleksandra imao je Džordž.

– Zvučao si kao naslov te pesme, kao limenka. Dao sam ti glas u poslednjem trenutku – obrazoložio je svoje glasanje Džordž i zamerio drugom takmičaru na odabiru pesama.

Marija je objasnila da je Novica bio standardno dobar i da se rad i trud i video i isplatio. I mentori su bili zadovoljni.

– Verovatno si u dogovoru sa klincem podelio večeras ruže – konstatovala je Viki, a Novica je potvrdio da ruže jesu bile njegova ideja. Bekuta je pohvalila stajling svog takmičara i poručila mu da u tom smeru i nastavi.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,