Nina Đumić – Malo mi za sriću triba i Taj život moj (25. 09.) – druga emisija– Malo mi za sriću triba i Taj život moj (25. 09.) – druga emisija

Tokom prva dva pojavljivanja pre par godina uspela je da stigne do polu finala, ali sada je rešila da dođe u samo finale i pobedi. Saša Popović je konstatovao da Mili, Đorđe i Ana Belita imaju isti broj kandidata kojima su mentori, te je Nini omogućio da izabere svog mentora.

Nina je odabrala Anu Bekutu, koja joj je obećala da će se potruditi da je spremi da stigne u samo finale i čak odnese pobedu.

Nakon ovoga, Popović je preokomentarisao da Nina ima odličnu energiju na sceni, te da su oni uživali gledajući njen nastup.

Međutim, kako je ispred takmičara zid, te osim produkcijskog žirija ostali ne mogu odmah da vide takmičara, Bosanac je priznao da mu je žao što on nije imao priliku da gleda Ninin nastup, već je samo slušao.

– Dobru energiju je imala na sceni, to niste videli – rekao je Saša.

– A što ti nama ne pustiš da gledamo i ove kandidate?! Mi slušamo, a vi imate ugođaj – pitao je Bosanac.

– Vidi Boske na tebi je kada čuješ nekoga iza ovoga zida da proceniš… Ja nikada neću zaboraviti kada je Saša Matić bio u žiriju za “Zvezde Granda” nastupala je Milica Pavlović i on je sedeo pored mene i rekao mi je ovako: “Ova mala kakvu ima energiju, ovo mora da je stvarno dobra riba, ja bih glasao za nju”, a nije video, ali oseti čovek, tako i ti, oseti Bosanac – rekao mu je Popović i nasmejao sve u studiju.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,