Nikola Kitić i Hamza Sokolović – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli


i – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli

Nikola, koji dolazi iz tima Aleksandra Milića Milija odabrao je pesme ”Ruška” Zdravka Čolića i ”Nesanica” Nikole Koje, dok je Hamza iz tima Dragana Stojkovića Bosanca izveo numere ”Med i slatko grožđe” Nikole Rokvića i ”Nisam za tebe” Harisa Džinovića.

Maksimalnih šest glasova dobio je Bosančev kandidat Hamza, i time se plasirao direktno u peti krug, dok je tri glasa dobio Nikola.

– Koliko god tvoj nastup bio naivan, nisi imao nekog falša, i meni se to dopalo. Nekako si ostavio svoj pečat- rekla je Ana Bekuta Nikoli, pa se obratila Hamzi sa par zmerki, na šta je Bosanac kao mentor odgovorio-Hamza je uvažio sve što sam mu ja rekao. Ako su takve sitnice katastrofalne, onda ne znam…

Po Marijinom mišljenu prvi kandidat je čist amater, i poprilično loše peva, uprkos svom šarmu i nastupu, dok joj se kod Hamze svidelo mnogo toga- Sve pohvale Hamza. Potrudio si se i da smršaš i da lepo izgledaš na sceni i super su pevao.

– Je l’ se trudiš Hamza? Ti meni večeras izgledaš kao neki novoizabrani poslanik koji je tako negde pevušio, pa je sada došlo njegovih pet minuta da moraju d aga slušaju jer je na vlasti. Tako si se obukao, izgledao i ponašao. Kao funkcioner opštine- rekla je Jelena Karleuša.

Đorđu Davidu zamestalo je što Karleuša hvali Milija kada se obuče isto tako dok ovog momka kudi- Ona je navikla da gleda fakine pa joj čudno kad vidi jednog ovakvog gospodina- dobacio je Bosanac.

Sa druge strane, i Nikolu je diva imala sa kime da uporedi- Ti si bio kao kada naši glumci glume pevače. Previše osmeha, previše se ložiš na sebe, pa mi je to bilo bljak, i dala sam ti glas jer mi je sve to bilo smešno.

Mili je svom kandidatu Nikoli poručio da je bio tonski tačan, samouveren i pozitivan, a zatim mu je Popović dao šansu da se pokaže u baražu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,