Nikola Aleksić i Valentina Kuzmanović – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli


i – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli

Valentina je uz oduševljenje žirija nagrađena sa svih šest glasova, dok je nikola dobio samo tri.

-Za ovo će ako Bog da Srbija da glasa u finalu- rekla je Marija za Valentinu, a pohvalama su se priključili i ostali članovi žirija.

-Videćemo u sledećem krugu -rekla je Ana Bekuta i prekinula niz pohvala- Ja sam alergična i ne podnosim kada bilo ko kaže ovo je za finale- objasnila je ona i rekla kako je Marijina kandidatkinja besprekorno otpevala ali da ne voli favorizovanje.

Jelena je želela da se prvo obrati Milijevom kandidatu- Nikola to je život, desi se nekad maler. Borio si se, sladak si toliko si sladak, toliko si okrugao, beo ti se slatko smeješ, imaš sladak stomačić. Ti si mesec i nemoj da odustaješ dok ne postaneš polu mesec.

Valentina stajling prva liga, izgledaš kao milion dolara. Malo je pevača koji naježe nas u žiriju od početka do kraja, i učinićemo sve da ne dođeš do finala jer imamo i mi naše finaliste- našalila se diva.

Bosanac je osudio žiri kako ne slušaju pažljivo kandidate- Žiri ne sluša šta kandidati pevaju, prvi je pevao Nikola i šta je druga kandidatkinja tu mogla da utiče? To je dokaz da žiri ne sluša. Ovo je klasičan primer kako mentor pokvari pevača. Zreo si pevač ali tvoj mentor je trebao da ti pokloni više pažnjei da ti objasni i zato si prošao kao bos po trnju- rekao je Bosanac nakon čega se pridružio pohvalama za Marijinu kandidatkinju.

Mili se obratio svom kandidatu rečima da se ne obazire na Bosančeve komentare jer ih ni on ne sluša, a Bosanc se odmah pobunio i odgovorio kako mu zato loše prolaze kenadidati jer ne razmišlja o kavlitetu nego kavntitetu- Imaš 200 kandidata, a 20 je rprošlo. ti si prema umetnosti raspoložen kao prema pijačnoj tezgi. Jelena ga je odbranila kako je Mili doveo puno dobrih kandidata.

Na kraju je Saša presudio da Nikola ne prolazi dalje.

izvor: grand