Neven Petrović – Bure i Đavolica (04. 12.) – dvanaesta emisija


– Bure i Đavolica (04. 12.) – dvanaesta emisija

Takmičar se i te kako potrudio da njegov nastup bude zapažen i energičan, a to je prepoznao samo deo žirija koji ga je nagradio sa tri glasa.

Saša Popović mu je rekao kako je do kraja nastupa trebao da ostane u maltilu jer žiri voli “nenormalno”.

– Meni se ovo nije baš dopalo, ni taj mantil, ni olovka ni taj kačket. Mislim da si previše energije utrošio na to, ali je bilo pucanje u prazno. Mnogo ste hteli, a malo ste dobili. Nisi loš pevač koliko si skrenuo pažnju sa ovim stajlingom, meni to nije selo, moglo je bolje- rekla je Viki Miljković koja je naglasila da su ovo “Zvezde Granda” a ne neko drugo takmičenje.

Za razliku od nje, Đorđe David je tvrdio kako je ovaj takmičar fantastičan i savetovao ga da u budućnosti peva Ramba Amadeusa u šta je Ana Bekuta sumnjala da li će moći da izvede.

I Ceca je imala samo reči hvale za Nevena, što je šokiralo Popovića.

– Za mene je prva pesma bila pravo iznenađenje jer je nisam čula milion godina i diže atmosferu u skladu je sa tvojim temperatmentom , meni je bilo super. Dobro si me zabavio, imaš energiju. Tačnije si otpevao drugu pesmu, ali suma sumarum ti jesi za “Zvezde Granda” jer si šoumen- rekla je Ceca.

– Ovo je jedan veliki uspeh u “Zvezdama Granda” da Viki i Ceca imaju različito mišljenje i to mi je fenomenalno, ali ja sam na Cecinoj strani- istakao je Popović.

– Ja je gledam šta priča, da li joj nije dobro, da li bi se ti veselila i đuskala uz “Nisam majstor da napravim bure”- pitala se Viki, na šta je Ceca i otpevala ove stihove, dok je Miljkovićeva tvrdila kako je i do pevača jer šta god da ona otpeva to je hit pa čak i numeru “Po šumama i gorama”. Ovo je dalo sjajnu ideju Popoviću koji je pozvao muške vokale da zapevaju tu numeru.

Bosanac je rekao kako je Neven možda dobar majstor, ali loš pevač, dok je Marija istakla kako joj je ovaj nastup bio neukusan.

– Jeftina zabava, ako želuš da budeš zabavljač mora da bude skuplje. Izvini, ali to je moje mišljenje- obrazložila je Šerifovićeva.

Mili je na kraju rekao kako ne mora sve komentare da uzme u obzir, a Saša Popović je odlučio da ide u baraž.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,