Nenad Osmanović – Kako si majko kako si oče i A nekad je dolazila stalno (04. 12.) – dvanaesta emisija


– Kako si majko kako si oče i A nekad je dolazila stalno (04. 12.) – dvanaesta emisija

Kandidat koga je sve vreme bodrila mentorka Viki Miljaković oduševio je žiri i dobio maksimalnih šest glasova.

– Bravo Viki!- vikali su članovi žirija.

– Hvale kolege, prva šestica- dobacila je Violeta.

– Ovo je realno trojka nego nismo hteli da padneš u fras- našalila se Mara.

– Dok je pevao ona viče ”Evo videćeš neće mu Bosanac dati glas”- prepričavao je Popović, a zatim dao reč Bosancu, čijem prethodnom kandidatu Viki nije dala glas.

– Momak je odličan potencijal, daleko po kvaltetu od moga. Ali vidiš kakvu ja imam plemenitost, širinu u muzici, nemam animozitet i ne gledam ko dolazi odakle. Ti nisi glasala za Bosanca pa si se zamerila Bosancima. Sine bravo, ali Viki nemoj da daš da ide ni do rampe u Nišu nego nek te čeka u Beogradu jer će te pokvariti dikcijski načisto- rekao je producent.

Viki je objasnila da je sa dečkom radio Taške, pokušavajući da nađe opravdanje za naglasak, na šta je Bosanac odgovorio- Pa i Taške je počeo da zanosi! Taške je počeo kod mene u orkestru sedeo je iza mene. Je l’ bi ga ti okarakterisala kao duplog pozadinca?- pitao je on, na šta se Viki nasmejala i odgovorila da je Taške solista.

– Solista? Kad? Cokto je kod mene u orkestru- grubo je rekao Boske, a onda objasnio šta je zapravo hteo da kaže- On je držao ritam zajedno sa ritam sekcijom s vremena na vreme ali je bio i ostao odličan muzičar i harmonikaš!

– Koliko se ja razumem u harmoniku, rekao bih da je učenik prevazišao učitelja- udario je Đorđe na Bosketa.

Bosanac je ne kraju rekao da se samo šalio i da svakako više voli Viki od Tašketa, dok je Ceca u kuminu odbranu rekla da je Tašektova karijera neosporna.

– Ali svi znamo i kakav je Bosanac umetnik- rekla je Sneža.

– Ljubavnik?- pitala je Ceca

– Umetnik sam rekla a ne ljubavnik- dodala je Sneža a onda su je Ceca i Viki ubeđivale da je rekla ljubavnik.

– Šalimo se- dodale su pevačice, a Bosanac je kratko odgovorio- I harmonika je ženskog roda, i volim je ne možete da zamislite koliko.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,