Nemanja Petrović i Velid Handžić – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

   


i – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

Pesma “Utorak” Petra Graša i “Ovo je Balkan” Milana Stankovića bili su Nemanjin izbor, a Valid je pevao “Kad sretneš Hanku” Safeta Isovića i “Pitaju me pitaju” Šerifa Konjevića.

Iako totalno različitih stilova, kandidati su podigli ceo žiri na noge i obojica osvojili glasove za baraž. 5 pre 4 bilo je u korist Jeleninog kandidata Nemanju.

Marija je odmah objasnila da je svoj glas koji je dala Validu, ugasila tokom druge pesme i zato ovog puta nema izjednačenja.

S obzirom na to da je i Mili takođe ugasio svoj glas, Saša ga je upitao da objasni o čemu je reč.

– Odličan stajling, odličan performans, sve je bilo odlično, ali ja sam morao da ti ukažem na jednu stvar koja može da te košta jako puno – počeo je on i nastavio – Ti nisi najvažniju stvar uradio! Sve si uradio savršeno, u svom krugu, ali nisi primetio da ti mi bacamo energiju i nisi nam uzrvratio. Kad to budeš uspeo, ti ćeš biti pravi performer i pravi umetnik.

Poznavajući njegove talente, Popović je tražio od kandiata da imitacijom Mila Đukanovića, odgovori Miliju, a kada je on to uradio, svi prisutni su se nasmejali.

Ana Bekuta se nadovezala i rekla da Mili minira kandidate, te da je mogao da mu da glas, a onda da mu ukaže na greške. Valida je pohvalila i rekla – Prva pesma je bila nadahnuta i lepa i dosta tačno, a mislim da je dugo nismo ni čuli.

Mariji se svideo kandidat broj jedan – Precizno i tačno, omaklo ti se dva – tri falšića. Kandidatu sam isključila glas jer mi se to nije svidelo, šta da radim, a Nemanja je pravi predstavnik pop muzike i meni je to bilo super.

Đorđe je skrenuo pažnju Jeleni i njenom kandiidatu, rekao je da je iz kruga u krug bolji, ali mu je zamerio jedno – Nemoj molim te na najvišem tonu da gledaš u kameru. Kao mlad majmun. Ovo ti govorim iz najbolje namere. Prešarmantan si, igraj za nas, to će ti mnogo više doneti.

Popović se nije složio sa Davidom, te je rekao da su svi oni učeni da gledaju u kameru kada im se ona približi.

Bosanac se složio sa Marijom i rekao – Sram te bilo Mili! Nije smelo da se desi da Nemanja ne dobije šesti glas.

Validu je preporučio da nikada ne peva Safeta, što je i Snežanino mišljenje.

– Nepravedno ideš u baraž, jer si jedan od kandidata koji to apsloutno nisi zaslužio. Svakako se ne bojim za tebe, odlično si pevao, uživala sam – rekla je Đurišićeva.

Viki je dobila priliku da kao mentor izrazi mišljenje, te je rekla da se nije rodio taj koji će da ugodi žiriju i da ne zna više kako da zadovolji devet članova u studiju.

Karleuša je rekla kako je shvatila, nakon ovog nastupa da im Mili uopšte nije potreban.

– Mislio sam da je sveža krv – reka je Saša – Ali mislim da se lepo uklopio.

Drugom kandidatu je rekla da ne sluša nikog i da nastavi da peva šta mu se peva, te da dobar i da izgleda kao Šon Pen!

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , , ,