Nemanja Petrović i Danijel Đukić – (09. 01.) – četrdeset deveta emisija – dueli


i – (02. 01.) – četrdeset osma emisija – dueli

Nemanja nam se predstavio pesmama ”Adio” od Kneza i ”Ko ti to grize obraze” Tošea Proeskog, dok je Danijel pevao pesme ”Nijedne usne se ne ljube same” od Džeja i ”Tako je suđeno” Rođe Raičevića.

Rezultat ovog duela bio je šest naspram pet glasova u korist Jeleninog kandidata Nemanje, mada su oba kandidata prošla direktno dalje.

– Nemanja za razliku od prošlog kruga kad sam te grdila, večeras si bio odličan. Bio je falš u drugoj pesmi ali u odnosu na prošli krug, jako si bio dobar pa me zanima šta se desilo?- pitala je Marija Šerifović. Takmičar je objasnio da je vrendo radio sa JK i Mirom Škorić- Imali smo malo vremena ali je dobro ispalo.

Mraija se zatim nadovezala na drugog kandidata pa istakla da ju njegovo pevanje nije uznemiravalo što je najbitnije- Jako lepo, prijatno. Baš me je tvoj glas podsetio na Rođu, pa sma se pitala da li si namerno tako namestio. Baš si osveženje.

– Nemanja odradio si posao za 10. Lepo si stilizovan, šara legla, ništa ne strči, dužina sve kako treba- našalio se Bosanac, a onda se prebacio na Danijela- Prelepo iznenađenje sa drugom pesmom, d aje meni bilo veselo iako je tužna pesma. Staling divan, šmekerski. Bravo, moderno i izazovno.

Đorđe jedini nije dao drugom kandidatu glas a iako je želeo to da učini na kraju nastupa, vremena je previše prošlo- Hteo sam naknadno ali mislim da je i ovo okej jer je Nemanja bio dominantniji. Rođa te je izvukao, kandidat broj dva, meni Džej nije legao. Nemanja, batina je iz raja izašla. Ti u prošlom krugu i ti sad nemaju veze jedan sa drugim, a sećaš se kako si se oburkao tada. Svaka čast nastavi tako.

Ana i Snežana su bile slično mišljenja kao i ostatak žirija, a Viki je dobila priliku da komentariše poslednja- Najslađe za kraj- našalio se Saša a pevačica mu je odbrusila- Ma da, Viki poslednja kad ostali već sve kažu, i sad ja treba da izmislim toplu vodu- odgovorila mu je Violeta a onda je Popović poentirao- Sledeći par komentarišeš prva, da vidimo tu toplu vodu.

Kako su svi članovi žirija, osim Jelene, nosili majice sa likom Saše Popovića a sa natpisom ”Grandfather” kao pandan na film ”Kum”, diva se oglasila- Kako se vidi da sam ja najbolji đak jer jedina ne moram da nosim majicu, a ovi moraju da se šlihtaju razrednom starešini- rekla je Jelena a zatim se obratila kandidatima- Danijele bilo je neke magije kod tebe, ali se nadam da ćemo čuti i neku drugu muziku od tebe. Što se tiče mog Nemanje, on je prošlu put ispao pa je vraćen, jer se malo kur*io. A žiri to ne voli, no dobro, sada je nagrađen sa 6 glasova, jer je on jedna od najboljih pevača ovde.

Mili je imao smao jednu rečenicu, kojom je završen ovaj nastup- Bravo, večeras je Podgorica pobedila!

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,