Nataša Milinčić i Ana Vlajić – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli


i – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli

– Bila sam sigurna da će Nataša dobiti više glasova. Što bre ovaj program? Nit je pevanje, niti je šou, izvini, ali stvarno je bilo loše. Ti si pokazala kako pevaš, ali za ovo nisam mogla da glasam – objasnila je Marija Šerifović za prvu takmičarku, dok je Bekuta rekla da je glasala na osnovu stare slave.

– Ja sam pala sa stepenica pred snimanje – pravdala se takmičarka i priznala da je nastupala povređena, kao i da je slomila prst. Popović je objasnio i da joj je otpao točak na autu kada je dolazila na snimanje emisije.

– Svako zlo ide na tri. Prvo točak, pa je pala, sad je ispala – konstatovao je Popović, pa objasnio da je zna 20 godina, kao i da večeras baš bilo neugodno slušati je pogotovo tokom druge pesme.

– Izgubila sam kondiciju – pravdala se, ali žiri nije uvažio žalbu. – Bilo je užasno i ta kecelja i ta kutlača i to pevanje… Nisi zaslužila večeras više glasova – rekla je Viki, dok je Bosanac imao poduže izlaganje o Natašinom pevanju i glasanju žirija.

– To je stvarno sramota i nije fer da upoređujete ova dva takmičara. Dvojci ste dali tri glasa, a prvi kandidat je prva liga. Prva pesma je bila karikatura, katastrofalno, a ako si pala i nisi bila sposobno, bolje da nisi pevala. Imam pravo da glasam kako hoću, ali tražim od kolega da se obrazloži – rekao je Boske, pa prokomentarisao i drugu takmičarku.

– Ti fino pevaš, ali ništa preko toga. Možda ja ne čujem, ali ništa iz kruga u krug.

Takmičarka je rekla da joj je ovo poslednja šansa u “Zvezdama Granda”, budući da ima 40 godina.

– Igrač sam na duže staze, herojski sam izdržala i to je to – poručila je Nataša na kraju, dok je njena mentorka Karleuša izrazila žaljenje zbog njenog ispadanja.

– Ovo je kao da je Real Madrida izgubio od Ćićevca – dodala je Jelena, što je uvredilo Džordža.

– Šta sam ja trener Ćićevca? – upitao je ljutito, ali je ostao uskraćen za odgovor.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,