Nastasija Škorić – Utorak i Nije mi prvi put (27. 11.) – jedanaesta emisija


– Utorak i Nije mi prvi put (27. 11.) – jedanaesta emisija

Tokom izvođenja Marijine pesme, članica žirija delovala je zamišljeno, a u jednom momentu je prokomentarisala izvedbu takmičarke.

– Ne valja- jasna je bila Šerifovićka. Ipak, neki nisu bili toliko strogi pa je kandidatkinja osvojila tri glasa podrške koje su joj pružili Snežana Đurišić, Viki Miljković i Đorđe David.

– Ova devojka zna da peva, ali mislim da su i prva i druga pesma stoprocentno pogrešan odabir za nju. Smatram da je ovo za tebe potpuno, potpuno pogrešan odabir pesama- rekla je Mara.

Njena mentorka Svetlana Ražnatović stala je u odbranu svoje kandidatkinje.

– Imali smo tehničkih problema i mi nismo imali kada nju da spremamo, vi znate kako ova devojka peva. U prvom krugu je dobila šest glasova, nije ona preko noći zaboravila da peva. Devojka nije imala priliku da sprema pesme- odbranila je Ceca.

Nakon njihovih komentara Viki je poželela da i ona dobije reč, a kako se već bunila što je Popović ne pita za mišljenje usledila je rasprava.

– Jel mogu sad ja?- pitala je Viki, na šta je Saša kratko odgovorio -Nema potrebe, ako ćeš sad da braniš Cecu kao mentora bolje nemoj da pričaš- našalio se Sale.

Međutim Boske se potrudio da bude objektivan, te dodelio nekoliko saveta mladoj Nastasiji i poručio joj da se opusti i zaboravi na tremu, iako joj ovoga puta nije dao glas podrške.

Ipak odluka da li će takmičarka otići u baraž ostala je na Saši Popoviću.

– Ja ako je ne pustim ona ispada- zaključio je Sale, ali Ražnatovićka ga je kupila jednom rečenicom – Onda tebi na dušu, mladiću- uzvratila mu je Ceca čime ga je kupila i uspela da osigura prolazak njene kandidatkinja u baraž gde će nastaviti da se bori.

– E zbog ovog mladiću je puštam dalje- rekao je Saša

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,