Muharem Hadrović i Ivana Bogićević – (19. 06.) – sedamdeset druga emisija – dueli


i – (19. 06.) – sedamdeset druga emisija – dueli

Nakon fantastičnog duela, oba takmičara osvojila su maksimalnih šest glasova a konačan rezultat posle preglasavanja bio je pomalo zbunjujuć.

Naime, Mili je oboma dao svoj glas što Saša Popović nije odmah primetio, tako da je prvobitno stanje na tabeli bilo 4 naspram dva glasa u korist Muharema.

– Onda ću ipak dvojci da dam glas da bude tri tri- rekao je Mili, na šta su se pobunili ostalni članovi žirija- Mili uključi mozak ne igraj se sa nama ni kandidatima- poručio je Đorđe.

U svakom slučaju, Saša Popović na kraju je ipak odlučio da prednost da Muharemu i pošalje ga direktno u polufinale- Dečko Hadrović u svakom krugu peva fanstastično, bez greške, nije bilo nijedanput da je kiksnuo- rekao je direktor.

Snežana je smatrala da su oba kandidata večeras i kiksirala i briljirala, a kako nije imalo oko čega da se polemiše, mentori su imali reč- Muhareme, moraš uvek da me slušaš. Govorio sam mu neke stvari koje nije primenio ali sad je kasno, jer smo već došli do kraja takmičenja. Nek je on meni živ i zdrav- poručio je Đorđe.

– Ivana ja bih volela da pevaš sporu pesmu u baražu- rekla je Bekuta Ivani Bogićević.

– Ne može Ana, od 2004.godine se u ”Zvezdama Granda” u baražu pevaju brze pesme- ubacio se Saša.