Momir Lukovac i Marko Šišljagić – (30. 01.) – pedeset druga emisija – dueli

 


i – (30. 01.) – pedeset druga emisija – dueli

Marko koji je iz produkcijskog tima, predstavio nam se numerama “Samo ovu noć” i “Meni je sreća s tobom obećana”, dok je Milijev kandidat, Momir, odabrao pesme “Prokleta je violina” i “Da me je ona volela”.

Žiri ih je nagradio jednakim brojem glasova 3:3.

Bosanac je reko kako su oba kandidata pevala čisto, sa malo falša ali prosečno što je iznerviralo Viki koja mu je odbrusila kako je sada problem i kada neko peva čisto, a Bosanac je zamolio da iskaže svoj stav umesto da komenatriše njegov.

-Imaš li ti svoj stav uopšte? Što komentarišeš mene? – rekao je Boske, na šta je Viki odgovorila da ima stav i pohvalila oba kandidata za nastupe.

Sledeća se oglasila Jelena koja je oba kandidata nagradila svojim glasovima.

– Marko, strašan si dasa, top si se obukao, imaš stila kada izađeš na scenu pleniš i to je jako bitno za muškarca , boja glasa je prelepa moža ove pesme nisu energetski legle ali si definitivno odličan kandidat.

A na ovu izjavu Bosanac je dobacio- Imal li tebi neko da je nizak i dobar frajer?

Karleuša se obratila drugom kandidatu koji je odmah prekinuo rečima- Smršaću majke mi!- nakon čega je usledio smeh u studiju.

– Momire imaš jako lep osmeh i vidi se da si opušen i razdragan tek si u drugoj polovini druge pesme pokazao šta znaš. Jesi bucko si, jedeš testo jedeš slatkiše, ali zamisli kakav bi dasa bio da smršaš još 15, 20 kilograma. Mislim da imaš veliku budućnost, imaš divnu emociju- objasnila je diva.

Saša Popović je objasnio kako su pravila emisije takva da pri rezultatu 3:3 prolazi ili jedan kandidat ili nijedan, a Jelena je dala predlog da otpevaju po deo neke pesme po izboru.

Međutim, ni nakon druge šanse ova dva takmičara nisu ubedila Popovića da zslužuju da idu dalje pa je on odlučio da je bolje da se vide u sledećoj sezoni.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,