Mite Stoilkov i Aleksandra Đorović – (02. 01.) – četrdeset osma emisija – dueli


i – (02. 01.) – četrdeset osma emisija – dueli

Prvi takmičar, iz tima Viki MIjković, predstavio nam se pesmama „Još uvek sanjam da smo zajedno“ i „Žena nad ženama“ , dok je Milijeva kandidatkinja odabrala numere „Kazuj krčmo džerimo“ i „Mojoj majci“.

Oba takmičara nagrađena su sa maksimalnih 6 glasova.

Prva se oglasila Marija- Mite, bilo mi je lepo da to slušam, ali smatram da je druga pesma lepa ali nije za takmičenje, ravna. Aleksandri sam dala glas jer je Mili krenuo da skače kao ono čudo iz kutije. Mislimda je realno trebalo da bude 5:4 za ove kandidate jer je bilo lepo ali dosadno- rekla je Marija.

Đorđe David pohvalio je prvog kandidata, dok je Milijevoj kandidatkinji uputio reči hvale za njen izgled- Ja jako volim devojke koje izgledaju kao ti! Žena nikad nije dovojno mršava, do te mere si skladna divna, vedra, za mene osveženje na ovoj sceni. Kao balerina iz onih kutija koje se otvore. Ako su ti Ana i Snežana dale glas za ovu pesmu to apsolutno zaslužuješ.

Napokon se oglasila i Jelena Karleuša- Mite fantastičan si pevač, ali večeras si energetski bio ugašen, koma, ravna linija. Vrhunski pevači moraju da imaju energetsku bombu, jednu grudvu kojom gađaju onog kome pevaju. Ti koji toliko imaš toplu boju da budeš tako dosadan , to ne sme više nikada da ti se ponovi. Posvađaj se sa devojkom da nam daš da to sledeći put da gori sve. Muzika je emocija. Ovo je zvučalo kao neka muzika koja je lepa i ide u pozadini dok mi jedemo i pričamo to je kao muzika za lift, ona je lepa ali nikog ne interesuje- objasnila je diva pa se se obratila drugoj kandidatkinji-Aleksandra, bilo je neiskvareno, čisto, kristalno jasno, prelepo, a opet sa toliko puno emocija.Ti si prirodni talenat imaš pririodnu emocijuza dve ovako tešeke pesme i iskreno si me oduševila.

Viki se obratila svom pulenu braneći ga od Jelening komentara- Ne da nisi bio ugašen i ne da si imao energiju nego si goreo. To je jedina istina- rekla je Viki.

MIli je za kraj poručio Miteu da se opusti i počne da peva brze pesme, a svoju kandidatkinju pohvalio kako je ona jedna princeza u bajci Zvezde Granda.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,