Mirsad Mustafoski i Vlada Jovanović – (09. 01.) – četrdeset deveta emisija – dueli
i – (09. 01.) – četrdeset deveta emisija – dueli

Dok je Mirsad, Anin kandidat, pevao pesme poput “Gde se sada deco moja” od Muharema Serbezovskog i “Romana” Zvonka Demirovića, Milijev kandidat Vlado, odlučio se za “Do mene je” od Tribal benda i “Nemam ja 18 godina” od Dina Merlina.

I dok je Mirsad nagrađen sa pet glasova, Vlado nije imao tu sreću, te je podršku dobio jedino od Bosanca.

– Meni se ništa nije dopalo – rekla je Snežana i dodala – Suviše si seckao, fraze si kratio, mislim da ako pažljivo budeš slušao originale, znaćeš gde si grešio. Kandidat broj dva, ništa mi nije smetalo i ništa mi se nije dopalo.

Bosanac, koji je jedini dao i jednom i drugom kandidatu glas, rekao je Mirsadu da je ovo njegov maksimum, te da nema više šta ponuditi u ovoj sferi.

– Ja sam više gledao Anu, ona je sve vreme regulisala saobraćaj, rekoh daj da prođem na zeleno i dao sam ti glas. Da bude mir u kući, ali sledeći put ćemo se razvesti – našalio se on.

I Marija se složila sa prethodnim komentarima i dodala – Mirsade, u prošloj emisiji si imao super program. Ne znam da li bi ove pesme pevao u devet sati u kafani. Možda u dva, tri ili četiri. Ove pesme znaju samo oni koji se kreću tamnim hodnicima muzike. Kao da je došao tamni neki oblak ovde i da je pao konopac i sada samo da se obesimo – nastavila je ona.

Za Vladu je kratko rekla – Sladak neki buckica, al’ nisi dobro pevao.

Karleuša je Vladu rekla da je u ovoj priči on dan i da joj nije smetao dok jede, a to je za nju jako važno. Takođe se obratila Miliju i pitala šta daje svojim kandidatima, te oni svi izlaze nasmejani i raspoloženi, a Mili je rekao da su svi njegovi kandidati fini, a Vladina greška je bila što je bio prefin.

Za sam kraj obratili su se i mentori, gde je Ana rekla za svog kandidata da nije očekivala da će njen kandidat dobiti ovoliko glasova, budući da je Mirsad sam birao pesme, te da mu nikada ne bi dozvolila da ovo peva da je ranije čula, Mili ovog puta nije imao komentara.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , , ,