Mimi Jovanovska i Svetlana Đukić – (30. 01.) – pedeset druga emisija – dueli

 


i – (30. 01.) – pedeset druga emisija – dueli

Mimi nam je pevala pesme ”O da li znaš” Dragane Mirković i ”Živim za to” Slađe Allegro, dok je Svetlana odabrala numere ”Pet godina voljena” Marine Živković i ”Ruže cvetaju samo u pesmama” Dragane Mirković.

Na kraju nastupa, šest glasova osvojila je i prošla direktno dalje, dok je Mimi osvojila tri glasa, a Saša Popović odlučiće da li će je pustiti dalje.

– Bubice su prošle Svetlana, bila si perfektna ali mali savet, mani se Dragane Mirković u pesmaam, one pokađu svu tvoju slabost. Ima i drugih pesama koje pevaš mnogo ubedljivije- rekao je Bosanac.

– Ja se ne slažem sa Bosketom. Meni je kod Dragane bila fenomenalna, ja sam se sva naježila. Ti si ovo otpevala savršeno i ti treba da pevaš samo Draganu i biće super- rekla je Viki pa je Bosanac odgovorio- Da, nek nastavi da je peva pa da dođe sledeće godine.

Saša je zatim dao reč Mariji- Svetlana je bila kod mene, i ovo je večeras bilo jako dobro. Što se tiče Mimi, ne znam šta ti se dogodilo. Nešto večeras nije bilo kako treba, previše falša, koji je za tebe bio stran pojam. Pogrešan odabir pesama, možda ti ne leže, ali mi je žao.

Kada je reč o gostujućem mentoru Dženanu, on je za Mimi rekao- Ona meni peva savršeno, jeste možda sad bila trema, u pravu je Marija.

– Ne znam, samo bi čestitao obema takmičarkama- rekao je kratak Mili.

Saša je na kraju pustio Mimi dalje, jer kako kaže, želi da je sluša još uvek, a onda je Svetlana imala priliku da odabere mentora sa šest osvojenih glasova- Ja bih izabrala Viki.

– Eto dokaza da svi koje odaberu Viki ništa ne naprave i da su glupi- bila je surova JK kao i uvek.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,