Mimi Jovanovska i Nemanja Đurđević – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli
i – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli

Nemanja je dobio maksimalnih šest glasova žirija, dok je Mimi nagrađena sa pet.

Jelena je svom kandidatu pritrčala u zagrljaj od sreće- To je kandidat bre, da ne moram da se brinem, da ne moram da strepim i da se plašim nego da uživam- rekla je diva i dodala kako će da ga vodi na svaki nastup, a Bosanac je bezuspešno pokušao da čačne Karleušu rekavši da će Nemanja dugo pevati na svadbama.

-Šala je malo drži se Kruševca do Plane zahvati i to je šećer za posao- rekao je Boske i dodao- Jelena će te zvati u publiku da joj donosiš cveće to je njen manir.

Mili je pohvalio oba kandidata, ali i objasnio zašto nije dao svoj glas Dženanovoj kandidatkinji- Mimi nisam ti dao glas zato što si fantastično ušla u pesmu a kada si trebala da ujedeš nisi. Tvoj mentor je jedan od najboljih vokala koji postoje na Balkanu i da si ga poslušala ti nikad ne bi imala taj pad ja sam to prepoznao i morao sam da ti ukažem na to.

Meni je ona kao violina, ima glas kao violina, predivan zvonki kristalno čisti glas kao instrument. Kada je reč o Nemanji ja svakom članu žirija želim da imaju jednog ovakvog kandidata gde nema straha nema bojazni da će dati 300 posto sebeon ima tremu ali to ga ne saplete- objasnila je Karleuša kada je Bosanac dobacio da je on tezgaroš, a Jelena odbranila- Nije tezgroš jer ne peva seljački, pun je energije i razgali nas i zabavi a to je poenta našeg posla. Bravo ponosna sam na tebe radićeš ti svadbe ali za velike pare i klubove i hale- zaklljučila je ona.


izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,