Milica Pantić i Irina Arsenijević – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli


i – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli

Jelenina kandidatkinja Milica, predstavila nam se pesmama “Varali me svi” i “Ljubavi moja”. dok je Miljeva kandidatkinja pevala “Kao da me nema tu” i “Zlatnik”.

Obe kandidatkinje žiri je nagradio sa jednakim brojem glasova 4:4.

Iz žirija prav se obratila Viki- Dvoumila sam se da li da Irini dam glas ali nisam bila sigurna da li je to dovoljno. Milice, dosta je bilo falša dosta dosadno neinteresantno ništa se nije desilo.

Đorđe je istakao kako je po njegovom mišljenju Milica zaslužila glas više- Ja mislim da je kandidatkinja broj jedan trebala da ima jedan glas više, ja volim damice na sceni, ja volim to nešto da bude u ramu u odnosu na pesmu i autfit. Ti si meni jedan slatkiš na stejdžu. Đorđe je zatim dodao kako kada Karleuša ima lošu energiju to kandidati osete- Svi kandidati se onda uvežu u čvor, ona je jedna nas ovde ima sedam, ali vi to valjda gledate zato što je ona tu u sredini najglasnija, ali pustite to vi treba da radite svoj posao.

Snežana je Milici rekla kako je prva pesma bila fijasko, a Irina joj je jako svidela i opčinile je svojim šarmom pa je possavetovala da uvaži komentare i da neće imati problema u daljem takmičenju.

Jelena- Milice, gledam te sve vreme dok te komentarišu trenutno si na 30% onog kako možeš da izgledaš treba nam tamniji ten, svetlija kosa stajling je top- uputila je Karleuša svojoj kandidatkinji a zatim se nadovezala na drugu kandidatkinju- Irina, biću brutalno iskrena ti si meni čarobna, ne znam šta si očekivala da kažem. Da ja imam 17 godina, da sam bebeće buckasta kao ti ja bih se isto tako obukla ne znam da li si se sama obukla ili ti je nko pomogao ali bravo. Što se tiče talenta ti si najteže delove u obe pesme mestralno otpevala. Ja se ložim na samu sebe, mene moje reči pogađaju toliko sam inspirativna. Pevanje je bilo tako iskreno, čisto i lepo samo malo da smršamo i top.

Na kraju Jelena je dala savet kandidatkinjama- Molim vas potrudite se da voditeljka svaki put ne bude bolja riba od vas, neka vam ona bude parametar i težite ka tome da vas ne zaseni Sanja.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,