Mihailo Perović – Romanija i Sve mi tvoje nedostaje (16. 10.) – peta emisija

 


– Romanija i Sve mi tvoje nedostaje (16. 10.) – peta emisija

Druga numera je počela, ali na žalost već posle par stihova usledio je panik taster koji je pritisla Marija Šerifović u dogovoru sa ostalim članovima žirija.

Međutim, brže bolje Mili kao član produkcijskog žirija odlučio je da kontrira stalnoj šestorki i pritisnuo antipanik taster i omogućio ovom mladiću da nastavi sa svojom izvedbom.

Ni ova emisija nije mogla da prođe bez rasprave Milija i Cece, a ovog puta bili su u klinču oko kandidata. Nakon što je videla kandidata, pevačica se predomislila i želela da ga uzme pod svoje ali naravno Mili je tu da udari Ceci kontru.

– Ne prepuštam joj kandidata. Ne dam, ovaj kandidat je moj- odbrusio je Aleksandar Milić Mili.

-Je l’ sam rekla da si presebičan, zato više i ne sarađujemo. Vidi Mili, evo uzmi dečka, ja sam navikla tebe da častim – otkrila je ona, a Mili se odmah nadovezao i rekao da može da joj da od tri do pet nula, ali ne i takmičara.

– Stvorila sam te bio si klasičan anonimus-odbrusila mu je Ceca.

Popović je pokušavao da prekine svađu.

– Ceco koje si pesme sve imala pre Milija sve nabroj- prozvao je Saša, a ona je odgovorila kako je imala osam albuma i krenula da nabraja , a zatim upitao Milija koliko je hitova imao pre Cece.

– “Ja ne pijem” ja i Hari radili kada sam imao 19 godina, “Šibice moja”, “Nisam ni metar od tebe”…- pokušavao je da se odbrani Mili, a zatim je Saša je lupio šakom o sto pa poručio

-Pre nego što si počeo da radiš sa Cecom imao si tanke hitove.

Na kraju odlučio je da takmičar ide u tim produkcije.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,