Marko Popović i Tijana Avramović – (30. 01.) – pedeset druga emisija – dueli

 


i – (30. 01.) – pedeset druga emisija – dueli

Prvi kandidat, čiji je mentor Viki Miljković, predstavio se pesmama “Vreteno” Željka Joksimovića i “Kafanica, laganica” Semira Cerića, dok je Milijeva takmičarka otpevala numere “Kuća laži” Lepe Brene i “Mojoj majci” Hanke Paldum.

Za Marka su svi članovi žirija rekli isto, da nije bio dobar, dok su za Milijevu takmičarku prokomentarisali da je potencijal i da je odabrala preteške pesme, što je rezultiralo sa 3:2 u korist mlade Tijane.

– Ovo je bilo baš, baš loše, možda čak i za drugi krug. Nisi se srodio sa ovim pesmama- rekla je Šerifovićka za Marka, dok je za Tijanu priznala da se dvoumila.

– Zanimljiv je kandidat, malo je teži program bio večeras. Ima ukrase, ima triler i može da se desi nekakav progres- izjavila je Mara, Sneška je podržala, dok je Karleuša za Markov neuspeh okrivila mentorku Viki.

– Pao si već na prvoj pesmi! Tako je to kad biraš Viki za mentora. Ona ne može da ti objasni ni šta je akcenat, šta dikcija, ni šta je tempo, ni šta energija…Ti si pao u svim tim kategorijama, debakl u prvoj pesmi, nisi se sastavio – prokomentarisala je Jelena, dok je Tijanin nastup ocenila kao osrednji.

Diva je priznala da na pesmu o majci uvek emotivno reaguje jer joj je mama nedavno preminula, ali da u njenom izvođenju nije osetila baš ništa.

– Ja nisam osetila da ti tu pesmu osećaš na pravi i iskren način, a možda je i bolje što ne osećaš. Zbog manjka emocija nisam ti dala glas – objasnila je i istakla da Tijana ipak treba da ide dalje.
Viki se pecnula na Jelenine reči o njenom kandidatu, uzvratila paljbu na nju, pa pojasnila ko je ovde kriv.

– Kad neko po difoltu hoće nešto da kaže, a ne zna ni zašto kaže…Hoće nekog da pljune, a ne zna ni zašto pljuje – uzvratila je Viki i objasnila da je Marko doživeo neuspeh jer nije imao dovoljno vremena da se spremi. Kako je rekla, takmičaru je samo dva dana pred snimanje javljeno da je vraćen u šou.

– Možete da kažete sve najgore o meni kao mentoru, ili o kandidatu, ali on nije imao vremena da se pripremi – objasnila je Viki. Bosanac je na to dodao da nema uputstvo za glasanje i da ne može za ovakav rezultat da krivi žiri, sa čime se Miljkovićka složila i rekla da ne krvi žiri, već Jelenu što je surova u komentarisanju takmičara.

– Jelena jeste grozna, a nema veze šta je i kako je – dodao je Boske, na šta se nadovezala Jelena i poručila Viki da je kao najgora alapača i to ona koju niko ne voli u razredu.

– I to ona koju svi mrze i svi je tuku na malom odmoru – izjavila je Jelena, ali je Popović uspeo da spusti loptu i pošalje Tijanu u naredni krug.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,