Marko Branković – Boliš me i Jelena (23. 10.) – šesta emisija

 


– Boliš me i Jelena (23. 10.) – šesta emisija

Saša Popović je želeo da zna šta se to nije dopalo onima koji mu nisu dali glas, a Ana Bekuta je rekla kako je sve bilo dobro, ali da njoj lično ne prija njegova boja glasa.

Bosanac je zatim shvatio da ovog momka poznaje od ranije, pa objasnio kako je on vrlo obrazovan muzičar sa sjajnim vokalnim sposobnostima naglašavajući da je to dokaz da u ovom takmičenju nema nikakvih dogovora.

– Marko je vrlo obrazovan muzičar. Evo po ovome se vidi da se ne dogovaramo. Vrlo dobro peva, slaže glasove, muzikalan je,i vlada sa svim elementima pevanja čak i ozbiljnije muzike. Neverovatna je bila promena glasa iz prve u drugu pesmu- rekao je Stojković sa čim se složio i Mili.

Đorđe David je želeo da prodobije takmičara u svoj tim govoreći kako ima dogovor sa Bosancem da bude u njegovom timu a za uzvrat imaće sigurne glasove od njega i Ane, na šta su oni dogovorili stihom iz numere “Laži Vere Laži”.

– Znači da rezimiramo još jednog lažova imamo u žiriju- zaključio je Popović, a zatim upitao Cecu da li je dobro.
– Ja odlično, ja se nisam pronašla u tome nego ti- žustra je bila Ražnatovićka.

– Ova žena je iz emisije u emisiju sve gora- prokomentarisao je Saša.

Popović je dozvolio Bosancu se uključi, a zatimodluku u čijem timu želi da bude prepustio takmičaru.

– Oduvek mi je bila želja da uzmem Mariju- siguran je bio Marko.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,