Marija Gruevska i Sanja Boban – (19. 06.) – sedamdeset druga emisija – dueli


i – (19. 06.) – sedamdeset druga emisija – dueli

Duel između Marije i Sanje Boban svi su nemo posmatrali, ali je najveću pažnju privukla upravo Marija koja se za potrebe druge pesme presvukla.

– Gruevska, način na koji razmišljaš je fascinantan. Setiti se Hanibala Lektora i spojiti ga sa “Danas sam luda” je nešto zaista neverovatno. Tvoji pevački intervali su toliko tačni, odradila si ovo odlično – prokomentarisao je oduševljeno Đorđe David, dok je Marijin mentor Mili dodao da svaki put donese nešto novo.

– Ti si budućnost Zvezda Granda, hvala ti na novoj dimenziji ovog šoua- dodao je Mili, dok je Viki prokomentarisala da joj se Marijin nastup uopšte nije dopao, kao i da ju je zaboleo želudac dok je gledala.

Jelena Karleuša pohvalila je ono što Marija radi u takmičenju, a zatim prokomentarisala koncept koji ne može baš svako da razume.

Ona je konstatovala da uopšte nije važno da li ljudima sviđa ili ne to što Marija radi, već da je bitno to što uvek izazove reakciju.

– Svi pričaju o tebi jer su prepoznali koncept. Treba da negujemo ovakve ljude – poručila je Jelena i dodala da će uvek glasati za umetnost i koncept.
Slično mišljenje delio je i Bosanac koji smatra da su Marijini nastupi od prvog momenta fascinantni za ove prostore. Takođe je dodao da nije gledao njen perfomans, već se fokusirao na pevanje.

-To kako ti pevaš, kako izvodiš fraze, kako vladaš dijafragmom i pokretom i to vezanih ruku, to je van svake konkurencije u ovom takmičenju – zaključio je Bosanac.