Marija Gruevska i Jasmin Arnaut – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli


i – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli

Oba takmičara nagrađena su sa maksimalnih šest glasova od žirija. Usledilo je preglasavanje, ali je rezultat opet bio izjednačen – 3:3.

– Ovo se nije desilo nikad – rekao je žiri, pa nastavio- Saša, moraćeš ti, ajde sad da te vidimo!

Odluku je morao da donese Saša Popović, a direktno u peti krug poslao je upravo prvu takmičarku. Kako je rekao, nagradio je Mariju jer se divno stilizovala i pripremila, dok je za drugog dodao da je takođe briljirao u četvrtom krugu.

I sam žiri ostao je bez teksta zbog ova dva takmičara.

– Nikada u životu nisam videla ovako visoku modu, kao kod tebe večeras. Koji dizajner je ovo radio? – pitala je Jelena Karleuša, a takmičarka joj je odgovorila da je reč o svetskom i makedonskom modnom dizajneru.

– Svaka čast, ovo je nešto nesvakidašnje na ovoj sceni. Delovala si kao neka princeza,a tako si i pevala. Totalno drugačije i zaslužuje sve pohvale – dodala je JK, dok je Ana Bekuta objasnila da je teško pevati u takvoj odevnoj kombinaciji.

Viki Miljković nije očekivala izjednačen broj glasova, a prvoj takmičarki zamerila je na manjku energije.

– Do poslednjeg momenta sam tvoje pevanje smatrala onako – ništa posebno, do samog kraja. Meni je tu bio fantastičan aranžman, a poentirala si na kraju – prokomentarisala je ona, dok je Marijin mentor Mili dodao da je bila maestralna.

izvor: grand