Maja Đorđević – Ponovo i Da l’ ona zna (04. 12.) – dvanaesta emisija


– Ponovo i Da l’ ona zna (04. 12.) – dvanaesta emisija

Takmičarka iz Mladenovca osvojila je pet glasova žirija.

Na samom početku, Popović je konstatovao kako se Bosancu sviđa kada vidi lep stajling.

– Nisam znao da li da glasam ili ne. Da li da glasam za pevanje bez igranja ili igranje bez pevanja- rekao je Bosanac.

Ana Bekuta je smatrala da je pet glasova mnogo za ovu takmičarku, iako je pohvalila njen izgled, dok je Marija tvrdila da su četiri glasa bila relna za ovaj nastup.

Ceca je pohvalila njen napredak i trud i poželela joj svu sreću.

– Majo, ja mislim da sve što su ti rekli sve je istina. Ali moram da kažem zapamtite ovu devojku. Od pet segmenata za zvezdu imaš četiri i možeš jako daleko da odeš. Jedan paket idealan za “Zvezde Granda”- rekao je Mili.

I Viki je pohvalila njen izgled i boju glasa, ali ne i samo izvođenje, ali se pitala koji su standardi za davanje glasa. Ceca je obajsnila kako treba da glasaju po ličnom osećaju da li kandidati ostavljaju utisak

– Tačno to što si ti sada rekla tako Viki treba da se ponašaš. Šuknula ti je lepo- dobacio je Popović, a Viki se zalagala za jednake standarde u glasanju.

– Postoji jedna kandidatkinja iz prošle sezone, Ana Vlajić, i pošto sam znao da tako nekako treba da te spremim da bi ti Bosanac dao glas, ja sam to uradio. Tako da sam Bosanca navukao na tanak led- otkrio je David, koji je pohvalio svoju kandidatkinju za napredak i obećao da će je još bolje spremiti za naredni krug.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,