Luka Miškulin i Sanja Todorović – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

   


i – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

Milijev takmičar, Luka, odabrao je numere “Slutim” i “I sad me po tebi poznaju” dok nam se Jelenina takmičarka Sanja predstavila pesmama “Magija” i “Razmažena”.

Žiri je Sanji dao 3 glasa, dok je Luka dobio samo 2 glasa.

Marija se prva obratila kandidatima- Luka, mlako, gde je borba? Još si ovu drugu pesmu tačno i fino otpeao, ali ova prva nikako. Odabir pesama te je potpuno upropastio. Imaš lepu boju vibrato ukrase, ali nije bilo dovoljno- rekla je Marija, pa se obratila Sanji- Neukusno u prvoj pesma tonalitet nije iz originala prilagodila si ti to sebi ali uporno vičeš. Bilo je neprijatno i neugodno nije mi se svidelo.

Ana je rekla kako joj se dopala Lukina boja glasa, ali mu je uputila i jednu primedbu- Večeras sve si pevao zatvorenih očiju. To ne može tako u četvrtom krugu, moraš da se opustiš i da pevaš otvorenih očiju. Sanja, meni se dopada kako ti pevaš pokazala si da pevaš odlično ali večeras ništa nije bilo dobro- istakla je Bekuta.

Kritike na račun oba kandidata uputio je i Bosanac- Potpuno promašene pesme, svi se sapletu na Al Dinove pesme strofa je koska. Ja ne znam zašto se vi iz Hrvatske ustručavate da otpevate narodnjak. Sanja, ti si pevala kao da si zakasnila na voz koji je već krenuo sve je to bilo nesređeno.

-Luka meni je bilo lepo dok sam te slušala, ali smatarm da nemaš tu žišku da budeš velika zvezda. Tvoj najveći neprijatelj je tvoja psiha. Pesma Magija je jako teška pesma, ja sam u karijeri snimila tri teške pesme i ova mi je najteža, ali evo izazvaću da neko još pokuša to da otpeva sumnjam da će iko bolje da je otpeva- rekla je Karleuša.

Na kraju, Saša Popović je pustio Sanju da prođe u baraž.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,