Luka Aleksić – Ne mogu biti tvoj i Ako me pogledaš u oči (25. 09.) – druga emisija– Ne mogu biti tvoj i Ako me pogledaš u oči (18. 09.) – prva emisija

– Ovde je situacija jasna. Dečko ispada ako produkcija ne kaže suprotno- rekao je Popović, dok je Ceca smatrala da situacija nije tako tragična.

– Mislim da nije za ispadanje. Korektno peva, lepo izgleda. Samo je pogrešio pesme koje je pevao. Sa takvim izgledom i mlad si, mora biti mnogo energičnije- rekla je Ražnatović.

Luka je objasnio žiriju da mu je ovo prvi put ikada da peva na mikrofonu i da je neiskustvo verovatno učinilo svoje- Ne znam ni koliko da približim niti sam čuo sebe.

S obzirom da Aleksić fizički podseća na nekadašnjeg pevača ”Miligrama” Alena Ademovića, kandidat je očekivao bar Milijev glas- Izgledaš kao glumac, kao model, ali pevanje tanko. Suviše emeterski- poručio je Mili, dok je Popović dodao da je lako raditi sa već izgrađenim pevačima.

– Eto ti Mili izazova da od ovog dečka napraviš nešto. Ajde da te vidimo- poručila je Viki, međutim nijedno ubeđivanje nije urodilo plodom te je Luka ispao iz takmičenja.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,