Lučijano Šečić – Sunce brže zađe i I barval pudela (16. 10.) – peta emisija


– Sunce brže zađe i I barval pudela (16. 10.) – peta emisija

Žiri je u neverici i sa osmehom posmatrao ovog talentovanog 17-godišnjaka, a Marija Šerifović nije se libila da mu pruži podršku đuskanjem i aplaudiranjem.

– Bravo, momak – vikali su članovi žirija, dok je Mara odmah dala svoj komentar. – Jako zanimljiv momak, čuje se neka egzotika u njegovom glasu, čuje se muzikalnost!

Isto mišljenje delio je i Dragan Stojković Bosanac, tvrdeći da je Lučijano jako kreativan, odličan pevač, dok je Ana Bekuta bila iznenađena njegovom bojom glasa u 17.godini.

– On je imao frazetine za dete od 17 godina. U tako sitnom telu takva glaščina, bravo – rekla je oduševljeno Ceca, a Đorđe David dodao da je original i da treba istim tempom da nastavi dalje.

– Izgledaš kao buduća velika zvezda, imaš čak i tako zanimljivo ime. Izgledaš moderno, a glas kao da si zreliji nego što jesi – konstatovala je Viki.

Ni Saša Popović nije krio oduševljenje ovim momkom, a u razgovoru sa njegovom porodicom koja je bila u bekstejdžu, saznao je da Lučijanu ovo prvi nastup na velikoj sceni.

– Meni je tata zanimljiv, vidi ga. Ćale mi se baš dopada, pa ajde da vidimo koga bi on izabrao za mentora – pitao je Popović.

– To je njegov izbor, ne mogu da se mešam. Neka od izabere koga hoće – rekao je Lučijanov tata Zoran, nakon čega je takmičar izabrao Mariju.

– Tako je, kraljuuuuu. Bravo, srećno – rekla je Šerifovićka.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,