Ljupka Arsovska – Do neba i Slobono me rani (27. 11.) – jedanaesta emisija


– Do neba i Slobono me rani (27. 11.) – jedanaesta emisija

Takmičarka iz tima Ane Bekute osvojila je četiri glasa i otišla direktno u baraž.

– Meni je ovaj program okej. Nemam problem sa programom ali imam sa načinom na koji ti pevaš i izgovaraš tekst. To je neko novonastalo, moderno izgovaranje teksta koje ja podvodim pod polumutavo. O tome može da se dikutuje, ali ako je ideja da tako treba da se peva okej. Moglo je uvek bolje, i razgovetnije, jer ako je neko smislio da to tako treba ja bih ipak svojim glasom i svojim izražajem- objasnila je Marija sa čim su se delimično složili i Viki i David koji su dodali kako je originalna i svakako potencijal.

Ipak, Marijino glasanje i obrazloženje izrevoltirali su Cecu koja je smatrala kako je njena prethodna kandidatkinja oštećena.

– Ovoj devojčici si rekla da peva mutavo i dala si joj glas, a mojoj kandidatkinji nisi dala glas, a nije pevala mutavo pa mi objasni- zahtevlala je pravdu ona, a Šerifovićeva je rekla kako je imala pogrešan repertoar za razliku od Ljupke što je još više izrevoltiralo Svetlanu koja je pitala da li se ocenjuju pesme.

– Ona je mutavo pevala njen program dobro, a tvoja je pevala netačno netačan program- tvrdila je Marija.
– Zakuni se u majku iskreno da je ova devojčica pevala tačno. Ne ocenjuješ ti pravilne ili pogrešne pesme već pevanje devojčice- drala se Ražnatovićka, dok je njena suparnica i dalje tvrdila kako stoji iza svog glasa i kako se sve ocenjuje.

Saša Popović se nadovezao kako svi koji pevaju u drugom krugu su manje- više dobri, te da se sada gledaju i druge stvari.

Viki Miljković nije mogla da ćuti, pa je očekivano stala na stranu svoje kume, međutim Marija je nadglasala.

– Narod priča o tome kako vi glasate, ja iza svog glasa stojim! Jel ja imam pravo da mi se dopadne nešto i ne? Jel imam pravo?- poentirala je ona i poručila joj da se ne meša pošto se ne radi o njenom kandidatu.

Dok se ceo žiri raspravljao uglas, Bosanac se u svom stilu našalio i prisetio prethodne sezone kako je veliko osporavanje nastalo kod Sanela Smola kao i Sidika što on pamti.

Na kraju, Snežana je poručila takmičarki kako je muzikalna i ima sve predispozicije da uspe uz ispravku grešaka na koje su joj ukazale kolege što je potvrdio i Mili.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,