Lazar Mihajlović – Daleko negde ko zna gde i S kim si me noćas varala (16. 10.) – peta emisija

 


– Daleko negde ko zna gde i S kim si me noćas varala (16. 10.) – peta emisija

Već posle prvog stiha čule su se ovacije iz žirija “Kako lepa boja glasa”. Iako važi za jednu od strožih članova žirija, na veliko iznenađenje prvo je usledio Marijin glas, nakon čega su joj se pridružili i ostali članovi žirija.

Na žalost, Viki se uspavala pa je njen glas bio nevažeći s obzirom na to da je pritisla taster nakon što se zavesa već podigla.

– Dolaziš iz Niša a tako razgovetno pričas i pevaš- bio je prvi Ani komentar na šta se Viki ozbiljno uvredila s obzirom da je ona sa juga Srbije.

– Ana šta ti to znači, dolazi iz Niša a priča razgovetno, jel ti to hoćeš da kažeš da u Nišu pričaju mutavo, ne razumem- izrevoltirana je bila Violeta. Bekuta nije ostala dužna pa je dobacIla -Ja to nisam rekla, možda ti mutavo pričas-

Kako bi prekinuo raspravu, sudija Popović ispričao je dogodovštinu sa jednog Aninog nastupa u Nišu i nasmejao sve u studiju.

-Viki, jel znaš ti kad je Bekuta imala nastup u okolini Niša i spotakla se i prosula na bini koliko je dugačka i široka- otkrio je Saša, a Ana ga je ispravila da je to bilo u Aleksandrovcu.

Na veliko zadovoljstvo kandidata, Saša ga je dodelio Bosancu koji se na iznenađenje svih nije isključio.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,