Lazar Marković i Goce Boškovski – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli
i – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli

Kao kandidat koji se već takmičio, Goce je prvi nastupio, a on i Viki su za ovu emisiju pripremili pesme Sava tiho teče od Plavog Orkestra i Dobro jutro Petrović Petre od Bijelog Dugmeta.

Lazaru je ovo prvo takmičenje, a za svoje izvođenje Mili i on su odabrali hitove poput Dajte vina, hoću lom, Harisa Džinovića i Nije ljubav fotografija od Saše Matića.

Da nisu bili nimalo oduševljeni ovim izvedbama, članovi žirija pokazali su glasanjem koje se završilo sa 3 – 0 u korist Vikičinog kandidata.

Budući da je tokom nastupa najaktivniji bio David, Popović mu je dao priliku da prvi komentariše.

– Meni je neverovatno da mu je Viki dala ovu drugu pesmu, svaka čast, jer ova druga pesma mi je jedna od omiljenih. Ti deluješ kao meče, ali brzo si savio tekst i meni se to dopalo. Kandidat broj dva ubila te trema – rekao je David.

Saša je dodao da ne zna da li uopšte komentarisati drugog kandidata, a Viki je rekla kako joj nije jasno zašto je njen kandidat dobio samo tri glasa.

Ana joj je odgovorila – Viki, zamalo da budu dva gleda. Ja jedva dadoh glas. Goce, znamo te kao dobrog kandidata i ja sam te uzimala za ozbiljno sve ovo vreme, ali večeras mi nisi bio iskren, nisam ti verovala.

Viki je prekinula i rekla da je prva pesma imala baš lepu emociju, da bi Ana odgovorila da je to sve relativno i upozorila ih je da nešto nije dobro.

Marija je sledeća komentarisala i rekla – Evo zevam. Goce, možda ti je bilo rano da pevaš. Bilo je u redu. A meni kad bi neko rekao da je bilo u redu, ja bih se ubila. Neću da bude u redu, već hoću punu pažnju, da svi gledaju u mene dok pevam. A kandidat dva, ti si kao Ken iz Požarevca koji se prijavio da peva.

Snežana se nije složila sa kolegama i rekla Goceu da joj ništa nije smetalo, te je čak i zabavio i da je trebalo bar i četvrti glas da dobije.

Čak je i Bosanac rekao da je želeo glasati ali zbog “marisanja” od strane Viki nije, te se oslonio na to da ga Saša pusti.

Viki je bila jako nezadovoljna i nije mogla da veruje, u svakoj emisiji se bori za kandidate i “pada u nesvest”, te je nerealno da je kandidat Goce dobio tri glasa.

Marija je odgovorila na to – E ne interesuje nas, glasali smo, stvarno Viki, samo ti imaš neopisivu potrebu da se nama obraćaš odatle. Da li sam ja nekad vas pitala odatle? Nikad ništa, tako smo čuli i tako glasali.

Popović je upitao Mariju da li ona misli da Goce treba da ide dalje, na šta je ona rekla da ne zna.

Viki nije odustajala i uporna je bila da sazna zašto polovina nije glasala i upitala više puta da li je ovo realno glasanje.

– Ovo nije realno, nije. Zar treba da sedim, da prećutim, da se pravim luda, kada nije realno – ponavljala je ona, ali je Saša rešio da prekine raspravu i upitao Milija za mišljenje. Mili je nevoljno, iako oduševljen odabirom druge pesme, priznao da je mnogo manje energije bilo nego što bi trebalo da bude.

Ana i David rekli kako treba da prođe, makar na minuli rad i da su i gori prolazili u četvrti krug, a na to se nadovezala i Karleuša te upitala na koji minuli rad se misli.

– On je jedan osrednji, neinteresantni pevač, bez ikakve harizme, osrednjeg talenta, kome se ja uopšte nisam obradovala kad sam ga videla. On za četvrti krug nije – navela je ona.

I mada je i Snežana aludirala da ga puste, Saša je rešio da on ne treba da ide dalje.

Snežana je rekla da nije fer, a Bosanac je dodao kako je on želeo da mu da glas i obrazložio što nije. Ipak, to nije promenilo Popovićevu odluku, te iz ovog kruga, nemamo takmičara koji nastavlja dalje.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,