Lana Rajak i Aleksandar Ljubičić – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli


i – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli

Marijin takmičar, Aleksandar, predstavio nam se pesmama „Starac i more“ i „Ove noći jedna žena“, dok je Anina kandidatkinja, Lana, odabrala numere „Odlazim a volim te“ i „Ja bih te sanjala“.

Žiri ih je nagradio jednakim brojem glasova 5:5

Mili je jedini član žirija koji nije dao glas, a kada ga je Popović upitao zašto je povukao glas on je rekao kako nije bilo za šest glasova sa čim se složio Bosanac koji je počeo da kritikuje kandidate iako ima je dao glas.

– Prva kandidatkinja jedva si prošla, a Aleksandre u pesmi „Starac i more“ postoji nešto zahtevno što ti nisi ispunio. U drugoj pesmi nijedan ton nisi potrefio- kritikovao ih je Bosanac .

-Ova emisija se zove željoteka Dragana Stojkovića Bosanca- kroz smeh je rekao Popović na šta se Jelena nadovezala i reka kako jedva čeka da se okonča pakt Mili- Bosanac.

-Vi nikada nikog niste producirali, niti ćete sa takvim sluhom, a on i ja smo sve vas producirali- odgovorio je Bosanac.

Jelena je objasnila da nikoga ne zanimaju Bosančevi tehnički komentari, a zatim pohvalila oba kandidata ističući da je bi se Lanin nastup svideo svakom prosečnom gledaocu, kao i da joj se Aleksandrovo pevanje posebno svidelo.

Na kraju David se sa oduševljenjem obratio Marijinom kandidatu- Aleksandre, kada je tvoje pevanje u pitanju pao sam u nesvest to je kao Zlatko Pejaković zvaću ga i reći ću mu da to čuje.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,