Kristijan Markovski i Sadik Hasanović – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

   


i – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

Kristijan je pevao pesme “Ostani” i “Ko ti grize obraze”, dok se Sadik predstavio numerama”Njen oproštaj” i “Od života uzmi sve”.

Rezultat na kraju duela bio je 6:4 u korist drugog takmičara.

– Odlična dva kandidata, čak i stajling mi se sviđa. Žao mi je samo kandidat broj jedan u drugoj pesmi si se povukao, možda je malo straha bilo, a vidim da možeš – rekao je Mili.

– Kandidat broj jedan, odusta je u drugoj pesmi kad je čuo protivnika. Sadik, ti si bio odličan, čestitam, možda je malo previše bilo snage. Treba da kanališeš svoj glas, inače si odličan pevač – rekla je Ana.

– Kida, brate Ana! – nadovezao se Popović.

– Kida, ali ne mora toliko da demonstrira silu – kazala je Bekuta, sa čime se složila i Karleuša.

– Ne znam kako se vežba ovo, bacač bombe u planini – rekla je Jelena.

– Kandidat broj jedan, prvo zašto nisam glasao… Ima li i jedan kandidat iz Makedonije, a da ne peva pesmu “Ko ti grize obraze”? – pitao je Bosanac.

– Nije tako! Kandidati iz Makedonije su rayne pesme pevali od Tošeta – dobacio je Popović.

– Ma daj Popoviću, pusti me da pričam, nemoj ti da budeš drveni advokat! Nisi ti tu pozvan zato i neću da raspravljam – odbrusio je Bosanac.

Nakon ovoga nastala je žestoka raspravka u studiju, jer je Karleuša tvrdila da je Sadik pevao previše agresivno, sa njom se složila i Bekuta, dok se ostalim ćlanovima žirija Sadikov nastup baš dopao.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,