Kerim Zeljković – Volim te i Ženim te (13. 11.) – deveta emisija


– Volim te i Ženim te (13. 11.) – deveta emisija

Žiri ga je nagradio sa četiri glasa, a prvi je pristigao od Ane Bekute.

– Mislim da imaš izvanrednu i prepoznatljivu boju glasa, da kad bih te čula na radiju, prepoznala bih te. Nije bilo falša, tačan si bio. Ali ton i slika mi ne idu jedno uz drugo nekako- rekla je Ana i dodala da ga želi u svom timu.

Saša Popović setio se da je Kerim pre sedam godina bio u ”Zvezdama Granda” kada je najveću pohvali dobio od Bosanca, čije je glas ovog puta izostao.

– Toliko ga je Bosanac hvalio da mi je bilo neprijatno. A sad mu nije dao glas jer ga mrzi da radi- rekao je Saša.

– Nije tačno! Nego su tad takmičari bili lošiji pa se on izdigao- odgovorio je Boske i nasmejao Đorđa Davida.

– E Bosanac, stvarno bi mogao da se baviš politikom, da budeš na primer ministar kulture- poručio je roker na šta je Boske odgovorio šaljivo- Što se mora nije teško!

Marija je dala glas podrške samo i poručila takmičaru da on može i više i bolje, a onda su usledili predlozi koje bi pevače mogao da ”skida” uzimajući u obzir njegovu specifičnu boju glasa.

Bosanac je dao predlog da to bude Dragan Stojnić, Ceca je navela Slavka Banjca, dok je Popović spisaku dodao i grupu ”Legende”.

Posle svih komentara, Viki i Ana ostale su u trci za mentora a Saša je pustio Kerima da sam izabere- Nisam razmišljao koga bih uzeo ali neka to bude Ana.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,