Kenan Dervišević – Hej Jano, Jano i Koliko plavo nebo (20. 11.) – deseta emisija

 


– Hej Jano, Jano i Koliko plavo nebo (20. 11.) – deseta emisija

Nakon izvedbe pesama ”Hej Jano, Jano” i ”Koliko plavo nebo” Kenan je dobio pet glasova, a izostao je onaj od Đorđa Davida, kome je bilo drago što mu nije dao glas s obzirom da se dečko bavi lovom.

– Zašto ubiati životinje ili bilo šta? To nije sport to je sakaćenje. U 21.veku meni je to ruralno, primitivno i tako dalje- rekao je Đorđe, dok je i Ana Bekuta povukla svoj glas iz istog razloga.

Ovo je izazvalo oprečne komentare žirija, a posebno se pobunila Viki Miljković koja tvrdi da David jede meso u pauzama emisije, što je on porekao.

– Nemoj da lažeš, jedeš bre sve, videla sam te!- vikala je pevačica.

– Ne jedem ni svinju ni tele ni pile…jedem druge stvari bogate proteinima poput pasulja i sočiva. Jeo sam ali više ne- rekao je roker.

Ceca i Snežana dodale su da dečko nije došao da bi ga ocenjivali kao čoveka već kao pevača- Ni produkcija ne podržava lov ali podržava dobre pevače. Uposlićemo te dobro pa nećeš imati vremena za lov- dobacila je Sneža.

Kako je u toku rasprave Đorđe David nazvao pecaroše posebnom vrstom budala, Bosanac se osetio prozvanim pa dodao svoj komentar.

– Lov se vrši da se uspostavi ravnoteža u prirodi. Divljački je shvatati da je lov puko ubijanje i pražnjenje negativne energije. Ribari boelsnici? U ribarstvu postoje štetočine takođe- objašnjavao je Boske.

Saša Popović rekao je da je dosta rasprave i okrenuo se kandidatu koji je mogao da završi kod Cece, Viki ili Bosanca.

– Oduvek sam želeo i voleo bih da budem kod gospodina Bosanca- izjasnio se kandidat što je Popović i odobrio.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,