Jovana Seležan – Poželela i Afrika (18. 12.) – četrnaesta emisija


– Poželela i Afrika (18. 12.) – četrnaesta emisija

– Vidi se jedna opuštenost i da se na sceni oseča baš konforno i da uživa. Lep program, ali mislim da te je nesigurnost koštala baš – zaključila je Marija.

– Složio bih se sa Marijom, mislim da je u prvoj pesmi prva strofa bila malo problematična, referen u redu, ali opet se mora napomenuti da su mentori stvarno uradili svoj posao, naročito Sneža i Mili. Mislim da je Mili tu odigrao presudnu ulogu, zato što je igrao sve vreme i navijao, on je prosto pravi mentor – zaključio je Bosanac.

– Bosanac je pre emisije pitao: Mili hoćeš da mi kreiraš moj Jutjub kanal?”, Mili mu je rekao da hoće, a Bosanac je rekao: “Ne brini, neću te više bušiti, hvaliću te” – rekao je Popović.

– Ti nepristojno sediš za stolom, jer prisluškuješ šta dva prijatelja pričaju za stolom i iznosiš u javnost – rekao je Bosanac.

– Ja sve kao sudija moram da čujem i da prenesem televizijskim gledaocima jer oni moraju sve da znaju – rekao je Popović, a onda se za kraj obratio takmičarki: – Znaš šta znači posle nule dobiti četiri glasa, to je ogroman napredak!


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,