Jovana Milojević i Elena Milenkovska – (09. 01.) – četrdeset deveta emisija – dueli
i – (09. 01.) – četrdeset deveta emisija – dueli

, iz tima Đorđa Davida predstavila nam se pesmama “Dve muzike” i “Žene vole dijamante”, dok je Milijeva kandidatkinja odabrala numere “Produži dalje” i “Tako mi i treba”.

Žiri je isprva dao dva glasa Eleni, dok Jovana ostaje bez glasova.

Đorđe je vidno šokiran, odmah stao u odbranu svoje kandidatkinje, a Jelena ga je ubrzo prekinula- Biću surovo iskrena, nemoj da se naljutiš na mene,ali …moošaaa!- priznala je Jelena kada je ceo studio prasnuo u smeh, a glasanje ponovljeno tako da su na kraju rspon glasova bio 6 za Jovanu, 5 za Elenu.

Iako su ispravili svoje glasove, Đorđe nije mogao da progovori, a izgleda da je ova šala ostavila posledice na njega pošto je vidno bio uzrujan i pustio suzu.

Jelena je jedini član žirija koji je dao komentar na ovaj duel- Jovana, bila si super, mlada, čist glas, mora to da se zategne , malo više bezobrazluka ,ali stvarno odlično.Elena imaš jako puno stila mogu primetiti, a druga pesma ti nije trebala. Moj savet je da budeš malo bezobraznija, tigrica. Daj malo gas molim te!- rekla je diva kandidatkinjama.

Ostali članovi žirija nisu dali komentar, izgleda da im je u ovom duelu ipak bila šala bila preča,a s obzirom da su obe kandidatkinje su prošle dalje znači da su zadovoljile njihove kriterijume.

Na kraju, Đorđe je uspeo da dođe sebi – Krenulo je da mi gore pozadi i samo sam se pitao gde sam se zeznuo na koju foru sam uspeo da napravim takav udarac njoj , a bi sam ubeđen u sebe i nisam smeo da je pogledam zato sam ostao u zabezeku, ubili ste me- priznao je David.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,