Jovana Marković i Boško Nikolić – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli
i – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli

Tokom izvođenja hita Mileta Kitića takmičar je, na iznenađenje svih u studiju, prišao Jeleni i poklonio joj keks i sve ih nasmejao do suza.

– Je l’ ovo mito i korupcija? – pitao se Voja Nedeljković, pa dodao da valja nije jer je sve javno.

Čuvenoj šestorki dopao se Boškov gest pa ga je nagradio glasovima, ali je Mili zaboravio da stisne taster, što je naljutilo Popovića jer bi njegov glas presudio u ovom duelu.

– Zaigrao sam se – pravdao se Mili, pa nastavio – Vikao sam Jeleni 20 kila dole, 20 gore, igrala je kao mečka.

– Mi smo ovde da se zabaljamo, ali da pažljivo slušamo takimičare. Eto, igrao je dečko (prim. aut Mili), zadovoljio se – rekao je ljutito Dragan Stojković Bosanac, ali Karleuša preko Milijevih reči nije mogla da pređe.

– Čekaj, šta ti znači igrala sam kao mečka, i šta znači ovo 20 kila dole – gore? – pitala ga je Jelena, pa poručila – Te sam krava, te sam mečka.

Sve je iznervirao krajnji rezultat ovog duela, a pogotovo Boškovu mentorku.

– Drugi takmičar nije pevao za ispadanje, priredio je šou – vikala je Mara, ali je Bekuta poentirala – Utakmica se igra 90 minuta, a nekad ima i produžetaka. Boško, za početak moraš da skineš 20 kilograma.

Povela se polemika oko glasanja. Boske objasnio da je svega bilo u ovom duelu, ali ne i pevanja.

Takmičar je pokušao da se iskupi tako što je objasnio da mu je žiri prošli put tražio šou, pa je sa svojom mentorkom osmislio nastup.

– Je l’ bre, Boško, keks si mi dao, je l ‘ to Marijina ideja? Da li ja to treba da smršam pa si mi dao keks koji jedem kad sam na dijeti? – pitala ga je Jelena, pa nastavila da ga rešeta pitanjima, a jedno od njih bilo je i da li se naspavao.

– Nisam – odgovorio je pa objasnio da je nedavno dobio bebu.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,