Jelena Ranković i Milica Pantić – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

   


i – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

Na kraju duela žiri ih je nagradio sa 6:2 i to u korist druge takmičarke.

– Evidentno je da je Milica bila dominantnija, tačnija, ali ne znam baš da li je bila za šest. Mislim da treba da ide dalje, bila je preslatka – rekla je Viki za prvu takmičarkii dok je za Jelenu prokomentarisala da je konstatno bila u falšu.

Marija je presudila u ovom duelu, budući da je u poslednje trenutku glasala, ali je objasnila da nije dala glas za pevanje, već joj je Milica bila interesantna.

– Tvoj nastup je bio za pet glasova, ali eto nema veze. Vodi računa za dalje – obratila joj se Mara.

Snežana smatra da je Jelenino pevanje bilo klimavo i da bi morala spremnija da dolazi u takmičenje, dok je Džordž zamerio da je više pratila pokrete tela, umesto pevanje.

Boske je obrazložio svoj glas i otkrio ga je ponela publika u studiju.
– Kod tebe je problem što tvoj mentor nije odradio s tobom elementarne pevačke stvari. Lepa si cura, imaš dobru boju glasa i složio bih se sa Popovićem da je možda mogao još jedan glas kako bi išla u baraž – dodao je Stojković.

Jelena Karleuša bila je ljuta što je takmičarka pod brojem jedan bila previše opuštena, čak se nakon dulea i komentarisanja žiirja smejala žiriju.

– Tvoj debakl je večeras, pored falširanja, isključivo nerad sa mentorom koji je učinio sve da ne prođeš. Nije ti ukazao ni na jednu grešku koju si večeras napravila – rekla je Karleuša, ali ju je takmičarka prekinula i objasnila: – Nije mogao da mi ukaže jer sam bila bolesna.

Popović je objasnio da je takmičarka bila u karantinu, a ona je otkrila i da je nakon toga je četiri dana radila u kuhinji i to na najpopularnijoj planini u Srbiji, a zatim se pojavila u takmičenju.

Njen odgovor podržali su svi zu studiju, a podrška je usledila i od svih članova žirija, te joj je Jelena poručila – Sledeće godine da dođeš, bićeš u mom timu i dobićeš šest glasova.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,