Jasmina Vasić i Nikola Stanišić – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli


i – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli

Mili je za svoju kandidatkinju odabrao “Ja ću prva” dobro poznati Cecin hit i kao i Brenin “Udri Mujo”, a Marija je sa Nikolom pripremila “Prva si ti” od Adila i “Bomba” Mileta Kitića.

Razigrano je bilo i ovde, a budući da im se Nikola više dopao, on je dobio 6, a Jasmina 3 glasa.

Nikola nije krio euforiju, pa je od uzbuđenja podigao Mariju i zavrteo na sceni.

Saša je otkrio da je Nikola kandidat koga je Mili izabrao još pre godinu i po dana, dok još nije ni bio u opticaju da bude u takmičenju, ali ga je ostavio na cedilu i zato je pripao Mariji.

– Svaka ti čast, nek si ti otišao dalje! Ti možda ne bi dobio svih šest glasova na puko pevanje, ali ti si bio toliko pozitivan, sa tim osmehom, sam si sebi to obezbedio – rekla je Viki.

Onda su članovi žirija, vidno raspoložen počeli da imitiraju Milija i to kako bi ona sad pohvalio svoju takmičarku, ali Saša ih je prekinuo uz reči – Nećemo o onome koga nema!

Nastavila je Viki i Jasmini rekla da je mnogo falševa bilo i to onih koji bole, a svi članovi žirija su bili saglasni sa njom. Osim Ane.

– Ovo je poslednji put da glasam za tebe. Naterala me je Marija, vikala je na mene – rekla je ona, a Popović joj je odgovorio – Ajde, molim te, imaš sto godina i da te neko natera! Ćuti!

– Će popravimo bre Ana, nemoj da si na kraj srca – šalila se Marija.

Saša nije mogao da dozvoli da se “Udri Mujo” ne čuje u baražu, pa je Jasmini poželeo sreću i pustio je da ide dalje.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,