Janko Jankov Jani – Kasno će biti kasnije i Majko (18. 12.) – četrnaesta emisija


Jani – Kasno će biti kasnije i Majko (18. 12.) – četrnaesta emisija

Iako je takmičar dobio svih šest glasova stručnog žirija u takmičenju, Saša Popović objasnio je da je njegov nastup večeras bio neregularan.

– Svi takmičari mogu da pevaju na maternjem jeziku, a ti si pevao na stranom – objasnio je Popović, dok ga je Viki zamolila da ga ne prepada, jer slabo razume naš jezik.
Mada odlično peva na srpskom, slabo ga razume, a još slabije govori, ali je uspeo da kaže da obožava našu muziku i da je Srbija njegovo srce.

– I to je pevao bez greške na stranom jeziku – dobacila je Snežana.

Ana Bekuta nije štedela reči hvale za talentovanog Bugarina, ali je imala jedino zamerku.

– Bio si dobar, samo malo budi slobodniji na sceni, opusti se – posavetovala ga je Ana, a Bosanac je prekinuo.

– Ma, ti si bomba, odličan. Pa ti bolje od Viki govoriš srpski -našalio se on.

Marija je objasnila da je prvo glasala zbog “mira u kući”, ali se posle predomislila i dala podršku ovom momku.

– Dala sam glas da bih preživela ovu noć zbog Violete, to je prvi razlog. Drugi razlog, dečko je dobro pevao, međutim jedina stvar koja mi se nije dopala jeste kad zapešneš u visinama, zvuči kao da si udario mali prst na nozi pa čujem “Joooj”. Ali bio si dobar – prokomentarisala je ona, dok je Ceca otkrila da je Boske vršio pritisak na nju da glasa, pa da se isključi.

– Želim da odem u raj, ne želim nikom da stajem na muku – objasnila je ona, a zatim otkrila da joj je Bosanac na to rekao: – Moraš da se pozabaviš malo dok si u paklu!

Nakon toga Bosanac je zamolio Snežanu da zajedno otpevaju pesmu na bugarskom koju su davno snimili, a kada su to uradili, reč je dobila mentorka koju je Popović nazvao bogomoljkom.

Ona nije krila da se na probama sporazumevala sa Jankom i na srpskom i na engleskom, a zatim otkrila da njenog takmičara zovu i bugarski Šaban.

– Njega zovu bugarski Šaban, jer voli i jako lepo peva Šabanove pesme. Ja sam htela da peva na bugarskom, ali je on želeo da peva pesme koje voli i koje su njegov fah. Barem jednu na bugarskom će otpevati u takmičenju. Malo je uplašen, ali je fantastičan pevač – zaključila je mentorka.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,