Ivona Damjanović i Mirsad Mustafoski – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

   


i – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

Ivona, iz tima Aleksandra Milića Milija pevala je pesme ”Zlatni dan” Bisere Veletanlić i ”Od Splita do Beograda” od Viktorije, dok je Bekutin Mirsad odabrao numere ”Sunce brže zađi” od Džeja i ”Da ili ne” grupe Monkey&Snake.

Duel se završio sjajnim rezultatom i to sa šest osvojenih glasova u korist oba kandidata, mada su neki to želeli da ospore.

– Saša, Sanja je uveliko izašla na scenu kada su pristigli i ostali glasovi- bila je izrevoltirana Bekuta, jer je na samom kraju nastupa rezultat bio 6:4 u korist njenog kandidata, a zatim su Bosanac i David dali glas i Ivoni i time izjednačili.

Marija Šerifović, kao predsednik žirija rekla je da je sve bilo u tajmingu, a Sanja Kužet demantovala je Bekutu da je već najavila kandidate.

Ipak, zbog izjednačenog rezultata, žiri je morao da preglasa i odluči se za jednog- Ma nije fer- vikala je Ana na sav glas, a Popović joj je odgovrio- Ma ne možeš ti biti u pravu kad njih šestoro kaže suprotno.

-Ana bolje ćuti na kraju neće da daju tvom kandidatu glas- rekao je Mili.

Nakon preglasavanja, žiri je odlučio da Mirsada pošalje direktno dalje, dok će Ivona svoju šansu dobiti u baražu- Pa morao sam da mu dam glas kad je navalila na mene ko smrt na babu- rekao je Đorđe za Bekutu.

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,