Isak Šabanović i Sanja Boban – (01. 05.) – šestdeset peta emisija – dueli


i – (01. 05.) – šestdeset peta emisija – dueli

Zbog pravila preglasavanja, Isak je direktno prošao dalje sa osvojena čestiri glasa, dok će se Sanja boriti u baražu sa ostalim učesnicima.

Isak se ovog puta opredelio za pesme ”Libar” i ” Guzonjin sin” i ostao dosledan žanru koji voli i neguje, dok je Sanjin izbor pao na pesme ”Naša ljubav” i ” Ja za ljubav neću moliti”.

Ana je smatrala da je Sanja od Isaka bila samo za nijansu ”slabija” pa udelila njemu komplimente- Uspeo si da prebaciš energiju preko nas. Ja mislim da ti je ovaj nastup bio bolji od prošlog. Ja sam te čekala, da vidim šta će da se desi i opravdao si poverenje.

– Svi smo te čekali kao kobre naočarke! Čekali smo da kiksneš i da te bušimo- priznala je JK, a onda je Šabanović objasnio da je nad njim bio veliki pritisak- Baš je bio bum i onda sam se pitao mogu li ja to.

Saša Popović rekao je da su komentari kako publike tako i žirija bili kako se Isak uobrazio sigurno nakon prošlog i jedinog pojavljivanja- Vidite da je isti kad priča kako se ponaša. On je jako fini dečko, to je važno.

Snežana je rekla da od boljeg može bolje i da je Isak oborio njihovo mišljenje da neće moći dalje od prošlog kruga- Sa druge strane, čestitala bih Sanji, bila si sjajna, nije lako stajati rame uz rame sa njim- obratila se Đurišićeva.

Tokom preglasavanja Marija i Bosanac su svoj glas dali Sanji Boban, pa je Šerifovićeva to i obrazložila – Sanjin program je meni bliži, bila si perfektna. Vidi se veliki trud i rad, i ulazak u sitna crevca. Isak bio si dobar, sretno ti bilo.

– Glasao sam za prvu kandidatkinju zato što više volim cure, jednostavno. Bila si odlična, perfektna, standardno dobra. Što se tiče moga Isaka, bravo momče- ustao je Bosanac pa aplaudirao kandidatu.

Viki i JK ispričale su takođe da su ih ljudi na sve strane pitali za Isaka jer se nije pojavio u prošlom krugu- Mene nema ko nije pitao za tebe. Iako nisi moj kandidata tu nema sujete- rekla je Viki a onda je Jelena dodala- Mene je čak i kućna pomoćnica pitala ”Kad će taj Isak”.

izvor: grand