Isak Šabanović i Ekrem Peleš – (10. 04.) – šestdeset druga emisija – dueli


i – (10. 04.) – šestdeset druga emisija – dueli

Saša Popović objasnio je da je Isak pozitivan na koronu, da je izolaciji, te da će njegov protivnik morati da se bori sam u duelu.

– Sam protiv svih ili sam protiv sebe – najavio je Voja Nedeljković nastup mladog momka iz Tuzle, inače iz tima Jelene Karleuše.

Zajedno sa svojom mentorkom Ekrem je odabrao da se predstavi pesmama “Ona, ona” Darka Filipovića, kao i “Plavo Ciganko” Mileta Kitića.

Već sa prvim taktovima druge numere ceo studio bio je na nogama, a najponosnija je svakako bila mentorka koja je i prva i zaigrala i davala mu neverovatnu podršku. Ni Bosanac se nije štedeo sa, kako je rekao, koracima modernog plesa, a na kraju maestralnog nastupa Ekrem je dobio samo 4 glasa.

– Mi ovo moderno igramo – našalio se Bosanac na račun kola koji su u prethodnom nastupu zaigrali svi članovi žirija sem njega i Milija, pojasnio odakle ljubav prema plesu.

– Ja sam poznati igrač grupe Petra Slaja (prim.aut.baletski igrač, pozorišni i televizijski koreograf), dok sam bio mlad i lep – rekao je Boske, a Snežana je na to dodala da je danas više Slaj nego Petar.

Za Ekrema i njegov nastup žiri nije imao mnogo zamerki, ocenili su da je bio dobar i da ih je lepo zabavio, dok je Boske priznao da je vagao da mu da još jedan glas, ali je procenio da je ipak bio za samo četiri.

Popović je dodao je šteta što večeras nije imao protivnika u duelu, ali je zato njegova mentorka bila i više nego zadovoljna.

-Teško je boriti se sam sa sobom, bio si super i imaš super pesmu za baraž. Kidaj samo – poručila mu je Karleuša na kraju.

izvor: grand